Pozvánka na zápasy mládežníků

Mládežnický týden načne západočeské derby, začínáme již ve středu!

Netradičně již ve středu se na plzeňském ledě představí starší dorostenci, kteří v derby přivítají Karlovy Vary. Čtvrtek a sobota bude patřit v domácím prostředí juniorům, v neděli celý týden zakončí po obědě mladší dorostenci. Přijďte proto v tomto týdnu podpořit plzeňské naděje a vylepšit si náladu po špatných výsledcích A - týmu!

Tento týden

Juniorka měla přibližně přes týden zápasové volno a teď se dvakrát představí na plzeňském ledě. Ve čtvrtek svěřenci trenéra Davida Bruka změří síly od 17:00 v HM Aréně s chomutovskými Piráty. V sobotu od 13:30 na stejném místě se střetnou indiáni s Litvínovem.

Aktuální pozice: 4.

Starší dorostenci

Uplynulý týden

Dvěma vítězstvími v minulém týdnu najel starší dorost zpátky na vítěznou vlnu. V pátek nejprve tým pod vedením Bořka Hanzlíka zdolal po samostatných nájezdech pražskou Slavii 3:2 po sn! Další tři body získali dorostenci v Letňanech, kde předvedli parádní obrat a vyhráli 4:3!

Tento týden

Tento týden sehrají starší dorostenci tři zápasy v pěti dnech. Ve středu od 17:00 v HM Aréně hostí svěřenci trenéra Bořka Hanzlíka Karlovy Vary, v pátek zajíždí na zimní stadion Litvínova a v sobotu se představí na pražské Spartě.

Aktuální pozice: 3.

Mladší dorostenci

Uplynulý týden

Další dvě vítězství si na své konto připsali plzeňští mladíci. Ve čtvrtek zavítali nejdříve na pražskou Kobru, kde si s chutí zastříleli 7:1! V neděli je čekal zápas v Karlových Varech, kde nakonec mladší dorost vydřel dva body za vítězství v prodloužení 3:2 pp!

Tento týden

Tento týden sehrají mladší dorostenci jeden zápas, když v neděli od 13:00 v HM Aréně hostí Kladno.

Aktuální pozice: 2.