Mládežnický týden

Stvrdí starší dorost postup? Mladší kolegové i junioři završí doma základní část!

Plzeň - Jako první se vrhli do vyřazovacích bojů starší dorostenci, kteří mají po domácím dvojzápase mečbol. Ve čtvrtek zakončí základní část junioři, v neděli pak i mladší dorostenci. To zase junioři již opět před svými fanoušky načnou čtvrtfinálovou sérii.

Junioři

Uplynulý týden

Mladí indiáni se na čtvrtfinále umí naladit ve velkém stylu, na svém kontě mají totiž již jedenáct výher v řadě! Minulý hrací víkend navíc své soupeře zničili při skóre 15:2! Nejprve jejich řádění odnesli Rytíři z Kladna 8:1, o den později dopadla podobně i Slavia 7:1!

Tento týden

Ostrými pálící pušky završí základní část ve čtvrtek v HM Aréně od 17:00 hodin v derby s Karlovými Vary. A ještě tento týden také modrobílí stihnou rozehrát play-off. Do čtvrtfinále, které se hraje na čtyři vítězné zápasy, půjdou z prvního nebo druhého místa. Úvodní duel série startuje v HM Aréně v neděli v 16:30 hodin.

Aktuální pozice: 1.



Starší dorostenci

Uplynulý týden

Dravé mládí ze západu Čech vlétlo do vyřazovacích bojů jako velká voda. Nejprve úvodní duel ovládlo v poměru 4:1, o den později Západočeši vybojovali mečbol po výsledku 3:2! Stejně jako před rokem se stejným soupeřem tak mohou indiáni přes Vítkovice přejít nejkratším možným způsobem.

Tento týden

Rozhodnout celou sérii a postoupit do čtvrtfinále mohou modrobílí již v úterý, kdy se od 17:20 představí v Ostravě. Pokud vyhrají domácí, je odveta naplánována o den později od 17:00 hodin. Když ani tento zápas sérii nerozsekne, odehraje se rozhodující střetnutí v sobotu od 13:30 hodin v HM Aréně.

Konečná pozice po základní části: 4.



Mladší dorostenci

Uplynulý týden

Základní část tento týden završí i mladší dorostenci. Ti nejprve ve čtvrtek skolili neohroženého lídra soutěže pražskou Spartu 6:4, pak ale nezvládli divokou přestřelku na východě Čech s Moun¨tfieldem 4:6.

Tento týden

Indiáni ve čtvrtek vyrážejí na led pražských Letňan, základní část uzavřou v neděli v HM Aréně od 13:00 hodin duelem s Litvínovem.

Aktuální pozice: 2.