Fanshop

Prodejní středy v indiánském fanshopu pokračují. Permanentky prodávali Miroslav Svoboda a Denis Kindl

Prodej permanentních vstupenek na novou hokejovou sezónu stále jede. Ve středu 14. června odpoledne se za pult fanshopu postavily nové posily indiánů. Roli prodavače si vyzkoušeli gólman Miroslav Svoboda, který loňskou sezónu působil v HC Dukla Jihlava a útočník Denis Kindl. Ten do Plzně přichází z HC Energie Karlovy Vary.

Prodejní odpoledne čekalo na indiány uprostřed týdne plného tréninku. „Dneska jsme byli na hokejbale, bylo tam dost horko, takže to nebylo úplně jednoduché, ale přežili jsme to. Zítra máme zase trénink, budeme se snažit ho odmakat,“ prozradil Miroslav Svoboda s tím, že už se těší na víkendový odpočinek.

Také Denis Kindl dře, aby byl na počátek nové sezóny v co nejlepší kondici. „Je to náročný. Ve středu ale máme hry, hraje se vyhecovaně, trochu i odpočinkově. No ale po náročném týdnu se vždycky těšíme na konec týdne,“ usmíval se ve fanshopu Denis Kindl. Oba se shodli, že se také těší na start sezóny a hlavně plzeňské fanoušky!

Permanentky na novou sezónu jsou stále v prodeji, ve středu 21. června je budou ve fanshopu prodávat Jakub Jeřábek a David Kvasnička. Indiány můžete navštívit ve fanshopu mezi 15. a 17. hodinou.