Prodejní středa

Hvězda úvodního extraligového duelu Petr Straka bude ve středu za pultem fanshopu s parťákem Nickem Jonesem!

Plzeň - Nová sezóna odstartovala, oblíbená středeční akce ve fanshopu ale chybět nemůže. Již nyní se na třináctého září a hlavně na vás těší Petr Straka a Nick Jones.

"Petr Straka je plzeňský odchovanec, strávil dlouhou dobu v zámoří, kde nakouknul i do NHL. Rozhodl se vrátit do Evropy a jsme rádi, že se rozhodl jít k nám. Je to bojovník, pracant, který je schopný dávat góly. Věřím, že nám pomůže ve všech činnostech," uvedl sportovní manažer Tomáš Vlasák před sezónou.

Na slova Tomáše Vlasáka došlu hned v úvodu extraligy. Do něho vstoupil Petr ukázkově, když se před 7059 diváky blýskl dvěma góly, z nichž první gól byl i vítězným. Petr se do mateřského klubu vrátil po osmi letech v zámoří.

Americké vlajky při domácích zápasech dál vesele vlají. V týmu plzeňských hokejistů se pro letošní sezónu usadil Indian(a) Jones. Přesněji Nick Jones, sedmadvacetiletý rodák z Canberry, který bude ve fanshopu parťákem Petra Straky. V zámoří hrál v univerzitních soutěžích a nižších ligách AHL a ECHL, na západ Čech, ale Nick přišel z norského týmu Stjernen. V uplynulé sezoně si v tamní nejvyšší soutěži během 47 zápasů včetně play-off připsal 22 bodů za sedm gólů a 15 asistencí.

Přijďte se podívat ve středu 13.9. do fanshopu, dokoupit potřebné věci na sezonu a navíc si odnést třeba fotku s Petrem Strakou, nebo Nickem Jonesem.

Fanshop je otevřený každý všední den od 10:00 – 18:00, akce začíná v 15:00 hodin.