Společnost KIKA

Další obchodní partner v hokejové rodině: HC Škoda Plzeň podepsal smlouvu s KIKA

Plzeň - Vedení klubu HC Škoda Plzeň podepsalo smlouvu s dalším velmi důležitým partnerem. Mezi obchodními partnery je nově i známá společnost KIKA. „Smlouva je momentálně podepsána do konce aktuální sezóny,“ potvrdil ředitel klubu Emil Kristek.

Rozhodování pro spolupráci ze strany společnosti KIKA bylo poměrně jasné. Hlavní roli hrála kvalita klubu. „V byznyse, který děláme, se snažíme dělat to nejlépe, jak to jde. Pokud naši značku spojíme s jinou, tak musíme mít jistotu v tom, že partner, se kterým chceme spolupracovat, dělá svůj obor absolutně na maximum, dělá ho férově a dělá ho pro lidi, abychom byli naladění na stejné vlně. Myslíme si, že HC Škoda Plzeň tím reprezentantem v rámci kvality v ledním hokeji je, a proto jsme se ke spolupráci rozhodli,“ komentuje podpis kontraktu ředitel společnosti Jakub Střeštík.

Aktuálně skvěle rozjetá sezóna plzeňských hokejistů přitom nebyla hlavním důvodem. Podpora by přišla i v opačném případě. „Myslím si, že i kdyby byla plzeňská Škodovka na chvostu tabulky, tak bychom se stejně rozhodli smlouvu podepsat a klub podpořit. Ten aktuální úspěch nebyl rozhodujícím faktorem. Je to ale samozřejmě příjemné. Pro mě osobně je Plzeň srdeční záležitostí a upřímně jsem nečekal, že se bude až tak dařit. Je to každopádně velmi pozitivní,“ dodává Jakub Střeštík.

Nového partnera si pochvaluje i sportovní manažer klubu. „My jsme rádi za každého partnera. Zvlášť v případě, že jde o takto významného partnera, je to pro nás jen dobře,“ doplnil Tomáš Vlasák.

Ačkoliv zatím je smlouva podepsaná jen do konce sezóny 2017/2018, partnerství bude podle všeho pokračovat i v budoucnu. „Spolupráce může být postavena na několika pilířích. Samozřejmě chápu, že hokejový klub potřebuje hlavně peníze, takže jsme připraveni vyčlenit část našich zisků a klub nadále podporovat, pokud to bude dávat smysl pro obě strany,“ uzavírá ředitel společnosti KIKA.

Na benefity se mohou těšit i fanoušci. Už nyní při nákupu pololetní permanentky získají šekovou knížku slev do obchodu KIKA. Jde přitom o velmi podstatné slevy v řádech tisíců korun.