Pozvánka na zápasy mládežníků

Vedoucí mladší dorost se představí dvakrát doma, junioři a starší dorostenci míří na Moravu!

Rozjetý mladší dorost budou nyní moci fanoušci plzeňské mládeže podpořit dvakrát v domácím prostředí. Ve čtvrtek proti Chomutovu a v neděli proti Spartě. Zbylé dvě mládežnické kategorie tentokrát míří na víkendový trip na Moravu, kde budou chtít ulovit nějaké body na cestu.

Junioři

Uplynulý týden

Ve dvou domácích duelech ukořistili junioři čtyři body a nadále se nacházejí v čele tabulky. Nejdříve svěřenci trenéra Davida Bruka zdolali zlínské ševce 4:1! Štěstí naopak nepřálo juniorce další den proti Olomouci, proti níž brala pouze jeden bod za prohru v prodloužení 2:3 pp

Tento týden

Po týdnu plzeňští mladíci míří znovu na Moravu. Tentokrát se představí postupně v pátek v Jihlavě a v neděli jejich sílu prověří třetí brněnská Kometa!

Aktuální pozice: 1.



Starší dorostenci

Uplynulý týden

Poslední týden byl nejméně vydařený za celou sezonu. Starší dorostenci ani jednou nestačili na přední týmy své skupiny. Nejprve prohráli po desetigólové přestřelce v Českých Budějovicích 4:6. Premiérově se utkali s rakouským Salzburgem, jenž ukázal že se ve své zemi právem pyšní dobrou prací s mládeží, starší dorost odjel s pěti brankami na dlouhou cestu domů 0:5.

Tento týden

Ani teď se tým pod vedením Michala Straky nepodívá na plzeňský led, míří na Moravu. Sérii tří porážek by rádi dorostenci zastavili v pátek ve Vítkovicích, v sobotu je následně čeká Zlín.

Aktuální pozice: 3.



Mladší dorostenci

Uplynulý týden

Mladší dorostenci pokračují ve svých dobrých výkonech a na svůj totem mohli našít další dva korálky za vítězství. Na jihu Čech si v prvním měření sil hladce poradili s Českými Budějovicemi 4:0!. Bez větších problémů poté přehráli i na severu západní části republiky Litvínov 6:3!.

Tento týden

Nyní se už plzeňské mladé pušky představí svým příznivcům. Ve čtvrtek od 17:00 v Home Monitoring Aréně změří síly s Chomutovem, v neděli ve 12:00 na stejném místě přivítají pražskou Spartu.

Aktuální pozice: 1.