Becher klub

Becher klub na návštěvě u hokejových indiánů!

Plzeň - Ve čtvrtek 18.1.2018 se vůbec poprvé v novém roce sešli členové Becher klubu. Tentokrát si dali dostaveníčko v chrámu hokejových indiánů. Akci měl pod taktovkou dlouholetý člen klubu a ředitel HC Škoda Plzeň, Emil Kristek.

Setkání odstartovalo prohlídkou klubového fanshopu, který v aktuální sezóně výrazně rozšířil sortiment klubových suvenýrů. V modrobílém království si členové klubu mohli zakoupit ve speciálním čase po zavírací době s pěknou slevou cokoliv, co je ve fanshopu zaujalo. Prohlídka pokračovala směrem k tréninkovému centru Skate Zone 91, které více než před rokem otevřel bývalý plzeňský hokejista Jan Heřman. Honza členům klubu představil, jak speciální trenažér techniky bruslení funguje, komu je určený a kdo ho nejvíce využívá.

„Jsem mile překvapen, jaký je o trenažér zájem, za rok fungování tady bylo už něco přes dvě stě dětí, ale chodí sem i hráči A-týmu, nejčastěji Lukáš Pulpán," prozrazuje někdejší hokejista.

Z tréninkového centra zamířili členové Becher klubu přímo do srdce Home Monitoring Arény, do zázemí a kabiny hráčů A/týmu, kterou jim představil včetně každodenního programu hráčů kustod týmu - Jakub Vais.

Kde sedí v kabině Ryan Hollweg, kdo chodí nejraději na masáže a kdo je zase pořád ve vířivce, to vše se probíralo v rámci diskuzí v kabině. Příjemným zážitkem byla i přítomnost naše čerstvého olympionika Milana Gulaše, který do kabiny přišel členy Becher klubu pozdravit.

Prohlídka vrcholila ve VIP prostorách Home Monitoring Arény, kde členy Becher klubu přivítal Emil Kristek. Připraveno bylo vynikající občerstvení a dokonce i premiérový mini koncert dua dlouholetých kamarádů Jiřího Klokočky (kytara) a Emila Kristka (zpěv). Příjemná a pohodová atmosféra naplnila díky členům Becher klubu zlaté VIP prostory stadionu.

Fotogalerii naleznete ZDE!