Reprezentace U18

Osmnáctka míří na mistrovství světa, s trenérem indiánů Brukem a gólmanem Kolářem!

Plzeň - Trenér indiánů a reprezentační kouč hráčů do osmnácti let David Bruk zveřejnil nominaci před mistrovstvím světa.

Reprezentace U18

Mistrovství světa hráčů do osmnácti let se koná v Čeljabinsku v Rusku, kde si národní mužstvo v pondělí 16.dubna střihne generálku s Běloruskem. V pátek se již začíná naostro, soupeřem bude v derby Slovensko, o den později domácí výběr. V pondělí a úterý zase Francie a Finsko.

Manažer týmu: Petr Studnička
Hlavní trenér: David Bruk
Asistent trenéra: Tomáš Martinec
Asistent trenéra: Petr Studnička
Trenér brankářů: Martin Prusek
Videotrenér: Michal Rejzek
Lékař: MUDr. Miroslav Budoš
Fyzioterapeut: Lukáš Helm
Masér: Václav Vejvoda
Kustodi: Jiří Šrámek, Jan Vejvoda

Nominace

Brankáři: Lukáš Dostál (Kometa Brno), Daniel Dvořák (Mountfield HK), Kristián Kolář (Plzeň).

Obránci: Libor Zábranský (Kelowna, WHL), Tomáš Dajčar (Quebec, QMJHL), Jakub Adámek (Třinec), Martin Haš (Tappara Tampere, Finsko), František Klejna (Karlovy Vary), Zack Malík (Sudbury, OHL), David Aubrecht (Liberec), Vojtěch Doktor (Č. Budějovice).

Útočníci: Jakub Lauko (Chomutov), Michal Kvasnica (Třinec), Karel Plášek, Adam Gajarský, Vojtěch Střondala, Matěj Svoboda (všichni Kometa Brno), Jan Jeník, Michal Teplý (oba Liberec), Vojtěch Kropáček (Sparta Praha), Dominik Sklenář (Mountfield HK), Petr Čajka (Zug, Švýcarsko), Matej Pekař (Muskegon, USHL), Matěj Blümel (Waterloo, USHL), Jaromír Pytlík (Žďár n. S.).

POZVÁNKA ZDE!