ROZLOUČENÍ S FANOUŠKY

Rozloučení hokejových indiánů s fanoušky proběhlo na Ranči Šídlovák

Plzeň - Hokejová sezona skončila v západočeské metropoli v sobotu 7. dubna ziskem bronzových medailí. Skvělý ročník, ve které klub HC Škoda Plzeň získal i Prezidentský pohár, mohli společně zakončit hráči a fanoušci, v pondělí 16. dubna na Ranči Šídlovák, nedaleko konečné tramvaje číslo 4.

Kdo se nezalekl drobného deště, užil si osobní společnosti všech hráčů i celého realizačního týmu, vyjma Jardy Špačka s Michalem Moravčíkem a Davidem Skleničkou, kteří momentálně slouží české reprezentaci.

Osobně poděkovat indiánům za sezónu přišlo bezmála dvě stě fanoušků plzeňského hokeje. Už tak pohodovou atmosféru na ranči zpříjemnilo představení celého týmu na pódiu a předání dárků hráčům od fanoušků. Velké koláče s číslem 3 symbolizovali bronzovou příčku letošní soutěže. Na koláčích byly také kanadské body nebo čísla dresů.

Občerstvení v podobě 2 sudů piva a 120kg čuníka, který se už od rána otáčel na grilu, zajistil fanouškům zdarma klub.

A protože bylo co pít i co jíst, atmosféra byla pořád veselejší. Dokonce zasvítilo i chvíli sluníčko na mokrá ramena nepromokavých bund i mikin s nápisem „Škodovácí“.

Hráči i fanoušci se s večerem pomalu vytráceli, jako jedna sezóna, která se ocitá na svém konci.

Jeďme tedy na zasloužené dovolené a na hokej na chvíli zapomeňme, ale jen do doby, než začne prodej permic na další, úplně novou hokejovou sezónu, než začne suchá příprava nového týmu indiánů a než budeme mít letního sluníčka už dost, abychom se zase mohli těšit na září...

Fotogalerii naleznete ZDE!