Festival Sportu!

HC Plzeň 1929 se opět po roce zúčastní Festivalu Sportu!

Plzeň - V západočeské metropoli se koná každoroční akce s názvem Festival Sportu, vše odstartuje v OC Plzeň Plaza a přilehlém okolí ve čtvrtek jednadvacátého června.

Den plný pohybu, sportu a dobré zábavy. Tak by se ve stručnosti dal charakterizovat Festival Sportu. Na dosah centra města si každý může přijít vyzkoušet některou z desítek sportovních aktivit, dozvědět se zajímavé informace a tipy ke zdravému životnímu stylu a přitom se dobře bavit i díky doprovodnému kulturně-hudebnímu programu.

Festival Sportu chce nejen bavit, ale zároveň motivovat k pravidelnému pohybu. Dává příležitost seznámit se a vyzkoušet si tradiční i trendové sporty. Dětem může napovědět, jaký sport by je mohl nejvíce bavit. Nechybí exhibice, možnost přímo oslovit známé sportovce nebo získat cenný suvenýr v podobě jejich podpisu při autogramiádách.

Festival Sportu je neziskový projekt určený pro širokou veřejnost. Jeho náplň je osvětová, prezentační, iniciační, nepřímo náborová a motivační. Zároveň se snaží podporovat místní sportovní subjekty možností neplacené prezentace jejich činnosti a jejich propagací v rámci celého projektu Festivalu Sportu.

V rámci hokejového koutku si můžete vyzkoušet střelbu na hokejovou branku, představena vám bude i hokejová Bruslička. Pro indiány se zároveň jedná o jednu z náborových akcí, proto neváhejte a doržte! Více info ZDE!

Děti mají vstup na akci za 30 Kč, dospělí za 50 Kč a kromě koncertů, hudebních představení se můžete těšit i na soutěže o hodnotné ceny.