TRÉNUJ JAKO INDIÁN

Peter Čerešňák a Roman Vráblík jako učitelé tělesné výchovy na 4. ZŠ v Plzni

Plzeň - Role učitelů tělesné výchovy jim sedí, ve čtvrtek 14.6. si vzali na starost žáky 8. A na 4. ZŠ v Plzni.

Přestože kluci měli připraveny některé prvky z aktuálního tréninku suché přípravy indiánů, děti je nakonec přemluvily na florbal, protože si moc přály, obehrát indiána s hokejkou, byť bez bruslí a ledu.

Po krátkém rozehřátí v podobě dynamického strečinku se pustily dva týmy v čele se svými indiánskými kapitány do lítého souboje.

Bojovnost nechyběla nikomu, holky i kluci překvapovali rychlostí i uměním s hokejkou. Navíc na výrazech jak dětí, tak hokejistů bylo vidět, že si to opravdu užívají.

„Je moc těžké je obehrát, ale jsem ráda za tu šanci, protože na hokej chodím, fandím a jsem ráda, že jsem si mohla něco takového zkusit. Moct si s nimi zahrát je prostě boží,“ prozrazuje sportovně nadaná Bára, které je jedno jestli má v ruce hokejku, míč, nebo raketu, sport jí prostě baví.

Úspěšný projekt plzeňského klubu „Trénuj jako indián“ bude pokračovat s příchodem nové hokejové sezony v polovině září. Studenti se mohou těšit opět na hodiny angličtiny s Ryanem Hollwegem a Nickem Jonesem a samozřejmě i na oblíbené hodiny tělesné výchovy.

FOTOGALERIE ZDE!