Fanshop

Léto v plzeňských barvách nekončí

Tik, tak. Tik, tak. Čas běží a léto se nám překlopilo do druhé poloviny. A to ve stejném tempu, jako se indiáni na ledě připravují na své protivníky. A jestli jste ve čtvrtek nestihli kouknout při prvním zápase s budějovickým Motorem do našeho fanshopu, neváhejte zajít při druhém duelu s kazašskou Karagandou 14. srpna. Vyplatí se to. Když se vybavíte už teď, ještě ušetříte. Jak to?

Stejně jako hráči, ani my jsme přípravu nepodcenili. Ujít by vám neměla hráčská kolekce. Využít u ní můžete akci 1+1. Jinými slovy kupte jednu věc a druhou z této kolekce s nižší cenou máte od nás zdarma.

Takže když si vyberete tričko s Milanem Gulašem, u ranní kávy se můžete potkávat s dalším sympaťákem Tomášem Mertlem, a přitom vás hrneček s jeho portrétem nebude stát ani kačku. A těhle kombinací složíte víc. Produktů máme jen v téhle kolekci na tři desítky.

Ale to není všechno. Co třeba skladový dres za super cenu, k němu šálu a nově ještě minidresík do auta zdarma? No neberte to. Tedy dokud to dáváme! Akce se vztahuje totiž jen na skladové zásoby.

Nepřehlédněte letní novinky
Ty jednou skončí. S čím rozhodně my nekončíme, ale naopak začínáme, to jsou novinky, které náš fanshop nabízí. A bude toho víc a víc.

Znáte přísloví: Svatá Anna, chladna z rána, dámy? Svatá Anna už byla. Chladnější rána zatím nejsou, ale nepochybně přijdou. I na ně se vám mohou hodit nové stylové legíny nebo tepláky. Ideální pro ranní výběh, venčení pejska nebo jen tak na terasu při ranní kávičce. A když je pak odpoledne vyměníte za nové černé plavky, nepochybujeme o tom, že se stanete hvězdou nejen u Boleveckých rybníků.

A něco pro pány? Navíc sportovně založené? Potit se můžete na kole ve stylových cyklodresech. Vlastně se ani moc potit nebudete, cesta na každý vrchol bude příjemná, protože všechny dresy jsou z funkčních látek Drycool a to ve třech úplně nových variantách. Jedna s velkými pírky, druhá s velkým indiánem a třetí se znakem Škodovky. Ve všech ale lidé kolem poznají, komu fandíte. A pokud si ani jeden z nich nevyberete, můžete sáhnout po osvědčené modrobílé klasice, která je teď navíc za polovic.

To bychom měli něco po pány i dámy. Zapomněli jsme na někoho? Ne. I nejmenší plzeňští fandové si vyberou. Z baby textilu se hodí na léto třeba kraťásky nebo kšiltovky v modrém či růžovém provedení. A ve slunných dnech rozhodně nic nezkazíte ani klouboučkem na hlavu.

Prohlédnout si eshop nebo zajít přímo do fanshopu se vám vyplatí i v srpnu. Batohy na výlety, žabky k vodě nebo aroma visačky či puky do auta na cestu na dovolenou se hodí vždy. A navíc řada produktů je s výraznou slevou.

Náš fanshop můžete navštívit každý všední den u Home Monitoring Areny od 10 do 18 hodin. Nebo vyražte do stánku v nákupním centru Plaza, kde najdete přehlídku indiánských produktů v prvním patře od 9 do 21 hodin.

A aby vám nic neuteklo, sledujte nás na facebooku či instagramu nebo začněte odebírat náš newsletter. Pak vám neuteče už vůbec nic.

Plzeňáci a Plzeňačky, pěknou druhou polovinu léta a nejdéle 14. srpna se těšíme na viděnou!