Akce „Indiáni dětem“ mění ceny vstupného!

Akce „Indiáni dětem“ mění ceny vstupného!

Plzeň - Jak jste všichni určitě zaznamenali, vedení klubu se rozhodlo posunout začátky nedělních zápasů z původních 17.30 hod. na 15.30 hod. Poprvé začnou hrát takto dříve plzeňští indiáni v neděli 7. prosince, kdy se od 15.30 hod. utkají s Vervou Litvínov.

Nyní vedení klubu oznamuje i úpravu vstupného na všechny domácí hokejové zápasy. Děti do čtyř let mají vstup zdarma s tím, že ratolest může sedět doprovodu na klíně. Cena vstupného (dětská vstupenka do sektoru 300) se pro děti od 4 do 15-ti let mění z původních 150,-Kč na nynějších 50,-Kč ! Tato úprava dětského vstupného platí od 7.12.2014, prodej zahájíme 1.12.2014.

„Naši hlavní myšlenkou je, aby na hokejová utkání mohli přijít rodiče se svými dětmi“, vysvětlil důvody posunu času Martin Straka. „Pro děti jsme připravili před každým nedělním zápasem zajímavé soutěže“, dodal generální manažer Martin Straka.

Dětské soutěže (malování, zpívání a další hry) se uskuteční každou neděli vždy od 14.30 hod. - 15.15 hod. v modrém indiánském stanu na východní straně ČEZ Arény. Soutěž bude na místě vždy hodnotit jeden z hráčů A-týmu, který zároveň třem dětem (vítězům soutěže) lístky na další zápas indiánů. Malí fanoušci tedy mohou v indiánské soutěži vyhrát lístek pro sebe a pro dospělý doprovod na další domácí extraligový zápas!

Všichni jste srdečně zváni!