Pozvánka na zápasy mládežníků

Plzeňské mládí vstupuje do nové sezony, buďte u toho i vy!

Po letní dlouhé pauze se nyní opět fanoušci plzeňské mládeže mohou těšit na bohatou sezonu, kterou každý týden okoření několik duelů mladých pušek. Tento týden se na plzeňském ledě sehraje hned čtyři duely. První z nich je na programu již v úterý, kdy k prvnímu ostrému měření vyjedou mladší dorostenci.

Junioři

Tento týden

Plzeňští junioři sehrají tento týden pouze jedno utkání. Možnost vidět start indiánů do sezony budete moci v sobotu od 13:30 v HM Aréně, kde přivítají chomutovské Piráty.

Starší dorostenci

Tento týden

Starší dorostence čeká tento týden dvojité měření sil. První duel sehrají plzeňští mladíci v pátek také v HM Aréně od 17:00, kdy jejich soupeřem bude severočeský Chomutov. Hned další den odjíždějí dorostenci do Kladna, kde se střetnou proti místním Rytířům.

Mladší dorostenci

Tento týden

Kádr mladšího dorostu se oproti loňské sezoně tradičně velmi obměnil. Svoji sílu nově složený tým potvrdil v letním mezinárodním turnaji v Chomutově, kde se radoval z celkového triumfu. Bližší informace o průběhu turnaje zde. Vstup do extraligové sezony zažijí mladíci v úterý od 17:00 v HM Aréně proti ústeckým Lvům. Další duel mladších dorostenců je na pořadu v neděli od 13:30 v Malé Hale proti Chomutovu.