Pozvánka na zápasy mládežníků

Napraví junioři poslední dvě vysoké porážky?

Pořádně hořký se stal minulý týdne pro plzeňské juniory, kterým Kladno i Karlovy Vary nasázely celkem čtrnáct branek. Zvednout si sebevědomí a odčinit předchozí nezdary může juniorka hned ve čtvrtek, kdy se střetně v plzeňské HM Aréně s druhou pražskou Slavií.

Junioři

Uplynulý týden

Plzeňští junioři budou chtít hodně rychle zapomenout na minulé sedmidenní období, kdy hned dvakrát vysoko prohráli. Západočeši nejprve ve čtvrtek dostali šest gólů od kladenských Rytířů 1:6.. Ještě hůře bylo juniorece indiánů v sobotu, kdy odjela z ledu karlovarské Energie s osmigólovým debaklem 1:8.

Tento týden

Tento týden sehrají indiáni rovněž dvě utkání. Ve čtvrtek od 17:00 v HM Aréně přivítají junioři pražskou Slavii. V sobotu se naopak juniorka vydá na led severočeského Litvínova, který se nachází na posledním místě tabulky.

Aktuální pozice: 11.

Starší dorostenci

Uplynulý týden

Starší dorost sehrál v minulém týdnu dva zápasy, ve kterých si dorostenci částečně spravili chuť po předešlých nezdarech. V úterý ještě rozšířili svěřenci trenéra Radka Kampfa sérii porážek, když podlehli Karlovým Varům 4:6. Přerušit šňůru tří proher se podařilo mladým plzeňským puškám až v sobotu, kdy zdolali po tuhém boji České Budějovice 4:3!

Tento týden

Tento týden mají starší dorostenci na programu dva zápasy. V pátek od 15:00 v Malé hale přivítá plzeňský dorost Kladno. O den později cestuje plzeňské mládí do Litvínova.

Aktuální pozice: 5.

Mladší dorostenci

Uplynulý týden

Mladší dorostenci jedou na vítězné vlně, která aktuálně čítá tři utkání. V minulém týdnu nejprve tým pod vedením Petra Vojana zdolal Litvínov 5:1! S chutí si Plzeňané zastříleli i toto pondělí, kdy natočili Písku říznou jedenáctku 11:1!

Tento týden

Mladší dorost tento týden sehraje jeden domácí duel, když v neděli od 13:00 v HM Aréně hostí kladenské PZ.

Aktuální pozice: 3.