Ohlasy KVA - PLZ

Dnes nám fungovalo všechno, myslí si Dominik Kubalík

Karlovy Vary - Výhrou 6:0 v západočeském derby otevřeli indiáni druhou čtvrtinu Tipsport extraligy. V utkání v Karlových Varech se povedlo téměř všechno, když vítěznou trefu zaznamenal na konci první třetiny Dominik Kubalík, který zakončil parádní souhru.

V západočeském derby vám dnes vyšlo téměř všechno na co jste sáhli, souhlasíte?
Dneska nám fungovalo asi všechno, co mělo. Přesilovky se nám povedly, v oslabeních jsme nedostali gól, Machy famózní výkon. Dneska to bylo téměř bezchybný a musíme si přát, aby to takhle drželo.

Dnes se povedly i přesilové hry, vaše lajna dala hned úvodní gól po skvělé souhře. Byla to nacvičená akce?
Dneska jsme naskočili jako lajna poprvé do přesilovky a většinou je to souhra o improvizaci. Jarda s Mírou jsou hráči, kteří se to snaží udělat tak, abych to dostal na střelu. Dnes to vyšlo skvěle a já vlastně jen slízl smetánku po tom, co to výborně udělal Kuba Jeřábek a pak Míra Indrák.

Čekal jste, že by se k vám mohl kotouč dostat tak lehce?
Normálně bych se asi přesouval na střelu, ale když jsem viděl Míru, tak jsem tušil střílenou přihrávku a vyšlo to, že jsem to dával do prázdné. Ta chemie v tom útoku funguje výborně a vlastně Míra i Jarda se snaží hledat mě.

Bylo v něčem jiné, že jste dnes nastoupili s Miroslavem Indrákem a Jaroslavem Kracíkem jako první formace?
Neřekl bych. U nás je to tak, že může každý zápas rozhodnout jakákoliv lajna a dnes se ukázalo, že je schopná každá lajna dát gól.

Po Karlových Varech vás čekají Pardubice, bude to podobné utkání?
To jsou nejtěžší zápasy proti týmům, kterým se nedaří. Takové týmy čekají na chybu soupeře, aby se nakoply, a jdou do těch zápasů s cílem jít hodně do těla a hrát jednoduchý hokej. My se tomu nesmíme přizpůsobit a musíme hrát svůj styl.