Ohlasy 30.kolo

Ondřej Kratěna #22: Hradec nás dnes přejel, gratulace a tím to pro nás končí

Plzeň – Před reprezentační pauzou přišel pro indiány teprve třetí nezdar v sezóně. Na ledě Mounfieldu to byl doslova zápas blbec, přesto pozice lídra není pro indiány ohrožena.

Ondřeji, zápas se nepovedl, ale pozice lídra zůstává a není potřeba z toho dělat tragédii, že?
Asi nic jiného. Se prostě stane takovýhle zápas.

Jak utkání popsat?
My jsme nezačali špatně. Ale dostali jsme takový trošku náhodný gól, pak se nám to malinko rozsypalo. Měli dva nájezdy, které Míra chytil, ovšem již jsme nehráli dobře, nedařilo se nám v defenzivě, nevytvářeli jsme si šance. Ten zápas byl prostě špatný.

Tým nebyl kompletní, jak moc to vše ovlivnilo?
Chyběl nám Guli, klíčový hráč do přesilových her. Ale na to se vymlouvat rozhodně nebudeme. My, co jsme hráli, jsme se do žádných šancí nedostali, takže… špatné.

Bude Milan Gulaš po pauze opět k dispozici?
To nevím.

Mountfield navíc hrál výborně, že?
Ano, ale my jsme chtěli hrát svůj hokej a to nám nešlo. To se prostě stane, takové zápasy jsou. Hradec nás dnes přejel, vyškolil nás, gratulace a tím to pro nás končí.

Přesto, pozice lídra je uhájena…
My jsme spokojení s tím, kde jsme a kolik bodů jsme uhráli. Chceme samozřejmě dál pokračovat, z toho utkání se poučíme a pojedeme dál.

Nyní přijde po sérii zápasů pauza. Jak moc pomůže?
Když se vyhrává, tak to nevadí (úsměv). Ta přestávka je naplánována dlouho, nic s tím neuděláme. V klidu potrénujeme a připravíme se dál.

Děkuji za rozhovor a přeji mnoho úspěchů!