Ohlasy KVA

Úvodních pět minut nás stálo zápas, říká Miroslav Indrák

Plzeň – První západočeské derby nové sezóny je u konce, indiáni nakonec padli 3:5. „Asi jsme na to nebyli připraveni v hlavách, mysleli jsme si, že se to uhraje samo,“ říká forvard indiánů Miroslav Indrák.

Míro, jak dnešní utkání zhodnotit?
Říkali jsme si, že oni na nás vletí, to se potvrdilo. Dostali jsme dva góly, to se pak špatně dohání. Ještě jsme se s tím pokusili něco udělat, bohužel jsme opět shořeli v koncovce.

Úvod utkání Plzni opravdu nevyšel, čím to?
Nevím. Asi jsme na to nebyli připraveni v hlavách, mysleli jsme si, že se to uhraje samo. Dali nám dva rychlé góly a než jsme se z toho oklepali, bylo po zápase.

Zaskočila vás Energie něčím?
Nevím, jestli zaskočili. Říkali jsme si, že budou lítat, napadat, dávat si to za naše beky. Z toho si vytvořili tlak, šance a ty proměnili. My jsme měli ve druhé části přidat gól a třeba by to vypadalo pak jinak.

Co znělo šatnou o první přestávce?
Řekli jsme si, že konec úvodní části již byl lepší, ale samozřejmě jsme zaspali úvodních pět minut a to nás stálo celý zápas.

Zejména v prostřední části jste ale šancí měli dostatek…
Je to tak. Měli jsme možná optický tlak, ale chybělo nám se více tlačit do brány. Říkáme si to pořád, že se musíme více tlačit do brány. Máme ještě měsíc do extraligy a musíme to na trénincích pilovat, pilovat, pilovat, abychom byli připraveni.

Derby se hrálo po roce a půl, změnilo se za tu dobu něco?
Vždycky to bývaly vyhrocenější zápasy, ale pořád je to příprava, takže zatím nic moc speciálního. Hrálo se tvrdě z obou stran, ale to k tomu patří, nic zákeřného.

Děkuji za rozhovor a přeji mnoho úspěchů!