Prodejní středa

Další prodejní středa je na pořadu dne 31. října v klubovém fanshopu u Home Monitoring Arény

Plzeň - Poslední říjnovou středu přijdou na šichtu od 16:00 – 18:00 hodin do klubového fanshopu u Home Monitoring Arény naši američtí obránci ve službách plzeňských indiánů Nick Jones a Conor Allen.

Spolehlivý hráč se stabilními výkony, to je rodák rodák z Canberry osmadvacetiletý Nick Jones, s kterým právě pro jeho zmiňované kvality klub prodloužil smlouvu už v lednu letošního roku. U Nicka si můžete nakoupit a procvičit svoji angličtinu už tuto středu 31. října od 16:00 do 18:00 v klubovém fanshopu.

Společníka při prodeji mu bude dělat parťák nejen na ledě, taktéž osmadvacetiletý obránce z Chicaga a nováček v Plzni Conor Allen.

Téměř celou svou dosavadní kariéru strávil v zámoří, sedm utkání zaznamenal i v NHL za celek New York Rangers. Letos na jaře již mohutný obránce působil v Evropě, konkrétně v německém Wolsburgu, kde v play-of zaznamenal čtyři body v sedmi utkáních. Nyní se tedy šikovný obránce usídlil na západě Čech.

Oba hráči se také účastní klubového projektu „Trénuj jako indián“ a chodí vyučovat anglický jazyk na plzeňské základní a střední školy.

Pokud si přijdete ve středu 31. října od 16:00 do 18:00 nakoupit do klubového fanshopu před zimní stadion, můžete se s oběma potkat.