Indiáni v reprezentacích

Čtyři hráči Škodovky byli nominováni na nadcházející reprezentační akce!

Česká hokejová reprezentace odehraje další turnaj v rámci Euro Hockey Tour, národní tým se představí na Švédských hokejových hrách. Slovensko zase hostí Kaufland Cup, kde se kromě domácího celku představí mimo jiné i výběr Běloruska. Do všech tří zmíněných reprezentačních týmů byli nominování i hokejisté Plzně!

Hlavní trenér národního týmu Miloš Říha na turnaj ve Švédsku, který se koná od 7. do 10. února, nominoval dva plzeňské útočníky - kapitána Milana Gulaše a Jana Kováře, kteří v TELH vytvořili neuvěřitelně silnou ofenzivní dvojici. Nyní svůj um budou moci předvést i v dresu české reprezentace, která se na švédském turnaji představí proti domácímu výběru, Finsku a Rusku. Mezi několika náhradníky figuruje i forvard Vojtěch Němec.

Slovensko hostí v termínu od 7. do 9. února Kaufland Cup. Hlavní kouč domácí reprezentace Craig Ramsay povolal do defenzivních služeb Petera Čerešňáka, nejproduktivnějšího beka Škody v probíhajícím extraligovém ročníku a zároveň hráče, který má aktuálně nejvíce kladných bodů v kolonce +/- z celé české nejvyšší hokejové soutěže.

Slovenská reprezentace se v prvním utkání Kaufland Cupu představí proti Bělorusku, v tomto duelu se může Čerešňák střetnout se svým spoluhráčem. Do běloruské reprezentace pro tento turnaj byl totiž pozván i gólman Dmitri Miltchakov!

Všem nominovaným gratulujeme a na reprezentačních akcích přejeme mnoho úspěchů!