Prodejní středa

Prodejní středa se nesla již v atmosféře blížícího se play-off

Plzeň - Po krátké odmlce přišla další prodejní středa v indiánském fanshopu a přinesla opět potěšení pro všechny příznivce plzeňského hokeje. Od čtyř hodin až do šesti byla k dispozici fanouškům dvojice mladých útočníků Matyáš Kantner a Jakub Pour.

Fanoušci si jako vždy mohli přímo z jejich rukou domů odnést nějaký suvenýr, požádat o autogram nebo například společné foto.

Oba hráči si užili přízně fanoušků a fanynek, kterých zavítalo opravdu hodně, také díky připravené akci indiánského fanshopu na dámská trička 1 + 1 zdarma.

Když náležitě vyzbrojení fanoušci na play-off odcházeli spokojení z modrobílého království, zeptali jsme se malého Pavlíka, jaké šance dává našim indiánům v letošním play-off.

„Tak padesát na padesát a nejraději bych, aby našim soupeřem byly Pardubice,“ usmívá se vesele Pavlík.

Dynamo to asi nebude, ale všichni již netrpělivě čekáme, se kterým soupeřem se pustíme do prvních bojů v rámci letošního extraligového play-off.

Přijďte indiány podpořit, bez vás to nepůjde!

„Mít plný stadion, to je vždy úžasná hokejová atmosféra. Budeme moc rádi, když nás přijdou všichni fanoušci podpořit,“ vzkazuje fanouškům Matyáš Kantner.

FOTOGALERIE ZDE!