Zlatí indiáni

Malí indiáni ovládli přípravný turnaj v Rokycanech!

Plzeň - Poslední květnový víkend se nejmenší indiáni zúčastnili turnaje v nedalekých Rokycanech, kde svůj klub skvěle reprezentovali.

V rámci turnaje se hrál fotbal a florbal a velkého klání se zúčastnily celky HC Škoda Plzeň hráčů ročníku narození 2011, HC Škoda Plzeň hráčů ročníku narození 2012, HC DDM Rokycany a fobalové týmy Kohouti Rokycany hráčů ročníku narození 2011 a Kohouti Rokycany hráčů ročníku narození 2012.

Družstvo indiánů složené z hráčů ročníku narození 2011 reprezentovali Kubalík, Kracík, Brejcha, Balín, Bystřický, Štrunc, Mrázek, Kastner a Muller. To nepoznalo hořkost porážky ve fotbale a ani ve florbale. Suverénně tak vyhrálo celý turnaj. Druhé mužstvo modrobílých skončilo čtvrté.

Trenér Zdeněk Pata tedy mohl být spokojen: "Tento turnaj se konal k mezinárodnímu dni dětí. Jsem rád, že nás pořádající oddíl HC DDM Rokycany pozval, neboť děti měly možnost si zasoutěžit i v jiných sportech a rozvíjet tak svoji všestrannost, která je velmi důležitá v hokeji právě v tomto věku. Malí indiáni ukázali, že ovládají i jiné sporty a to je v jejich dalším hokejovém růstu velmi důležité."