Ohlasy 17. kolo

Za sérii vítězství jsme moc šťastní, říká kapitán Milan Gulaš

Indiáni natáhli vítěznou tříbodovou sérii na tři zápasy, když vyhráli na horkém zlínském ledě. Úspěšný zápas okomentoval kapitán Škody Milan Gulaš.

Úžasná bodová série Milana Gulaše sice skončila, ale plzeňského útočníka hřál hlavně úspěch celého týmu: „My máme sérii vítězství. Dneska jsme vyhráli za tři body, za což jsme moc šťastní. Věděli jsme, že nás tady nečeká nic lehkého. Jsem hrozně rád, že jsme dokázali po první třetině zápas otočit. Jsme maximálně spokojení.“

Co stojí za skvostnými výkony kapitána Plzně? „Cítím se komfortně a dělám pořád to samé. Každá sezóna je jiná. Dá se říct, že chci hrát pořád stejně. Letos to tam padá, já tomu ale nepřidávám žádnou vetší hodnotu. Věděl jsem, že se to jednou musí zastavit, a přišlo to zrovna dneska. Konečně se o tom nebude mluvit,“ prozrazuje s úsměvem Milan Gulaš.

Z posledních pěti zápasů dokázali Západočeši pokaždé bodovat, čtyřikrát brali výhru v základní hrací době. „Na začátku sezóny jsme měli trošku problém s tím, že jsme nedokázali navázat na předchozí vítězný zápas. Bylo to jak na houpačce. Teď se nám konečně čtyři nebo pět zápasů dozadu podařilo chytnout tempo," těší Gulaše.

I přes rozsáhlou marodku se indiáni prezentují zodpovědnými a bojovnými výkony, které přináší ovoce. „Bereme body pravidelně za sebou, za což jsem moc rád. Máme plno kluků zraněných, lepíme to, jak to je jde, takže velká spokojenost,“ smeká před celým mužstvem Milan Gulaš.