Bruslička v akci

Indiáni z Brusličky ukázali, proč hrát hokej!

Plzeň - Nejmladší indiáni z Brusličky, kterou jako hlavní trenér vede Zdeněk Pata, bývalý dlouholetý hráč Škoda Plzeň, který má bohaté zkušenosti s výchovou mládeže doma i v zahraničí, dále pak Aleš Sedláček, Tomáš Hofrajtr, Martin Zrna a Pavel Titl, ukázali o první přestávce své dovednosti. Sehráli totiž utkání během souboje o čelo dospělé extraligy mezi Západočechy a Libercem.

Družstvo HC Škoda Plzeň nastoupilo ve složení: brankář Pavel Kocourek, Tobiáš Uxa, Jan Šmíd a Marek Hofrajtr, barvy reprezentace hájili: Josef Větrovský, Václav Vítovec, Pavel Hajný, Martin Zrna. Domácí zapsali cenné vítězství 4:0, když všechny góly vstřelil Honza Šmíd. 

Dresy národního mužstva, ve kterých hráli malí indiáni, můžete získat, pokud se zúčastníte akce Pojď hrát hokej, která se koná v úterý 21.1. od 16:30 hodin na tréninkové hale a kterou podporuje ČSLH a HC Škoda Plzeň. Akce se zúčastní i hráči extraligového A-týmu. Více o akci ZDE!

Bruslička, kterou tito malí indiáni navštěvují, má tréninky pravidelně dvakrát v týdnu vždy ve středu od 16 do 17 hodin, dále pak v neděli od 9:45 do 10:45. Brusličku navštěvuje v letošním roce již 85 chlapců a děvčat narozených v roce 2014 a mladších. Máte-li zájem, přijďte rozšířit řady mladých indiánů! 

Informace získáte například ZDE nebo přímo u hlavního trenéra Zdeňka Paty na trénincích. 

Hlavním cílem trenérů je, aby se děti těšili na led, měli radost z každého tréninku a měli rádi hokej stejně jako má těchto osm malých hokejistů. Hlavním cílem vedení klubu je vychovat co nejvíce hráčů pro první mužstvo, proto maximálně podporuje rozvoj právě těch nejmenších. V posledních letech má plzeňská mládež úspěchy v celorepublikovém měřítku, a proto i vy přijďte vyzkoušet se svým dítětem nejpopulárnější sport v České republice. Těšíme se na vás!