Sezóny tříd

Jednotlivé třídy znají rozpisy soutěží, začíná se v polovině září!

Plzeň - Po juniorech a dorostu již znají své jízdní řády soutěží i jednotlivé třídy. U poloviny z nich přitom došlo ke změně herního systému.

9. třída
V minulé sezoně svěřenci bývalého miláčka plzeňských ochozů - Pavla Vostřáka, bojovali v lize v Jihočesko-pražské skupině s dalšími devíti soupeři systémem každý s každým třikrát. Z celkových sedmadvaceti střetnutí chyběly do cílové rovinky poslední čtyři. Modrobílí začali rozpačitě, v úvodních jedenácti kolech čtyřikrát prohráli - s Táborem, Motorem a dvakrát se Spartou. Od té doby ale již na ně nikdo nevyzrál! Ani Sparta, která ve třetím vzájemném utkání dvakrát doma prohrávala a nakonec urvala remízu. A právě ona je jediným mužstvem v tabulce, který se před indiány probojoval. Ti za sebou nechali i Tábor, České Budějovice, Slavii, Hvězdu, Třemošnou, Jindřichův Hradec, Kobru a Letňany.

Letos se herní formát pozměnil, 52 mužstev bylo rozděleno do šesti skupin, Plzeň se utká systémem doma - venku se čtyřmi pražskými týmy - Spartou, Slavií, Kobrou a Hvězdou. Dále pak ještě s PZ Kladnem, Rytíři Kladno a Třemošnou. Základní část čítající čtrnáct duelů skončí na začátku prosince a následovat bude pro nejlepší čtyři nadstavba, kdy na základě územního principu vzniknou tři skupiny po osmi týmech, předešlé výsledky se nezapočítávají. Podobný princip by platil i pro umístění ve druhé polovině tabulky.     

Rozpis sezóny ZDE!


8. třída
Svěřenci trenéra Františka Roubala bojovali vloni v Lize plzeňsko - jihočeské skupiny, kde je čekalo čtrnáct soupeřů. Z celkových osmadvaceti duelů chybělo mladým indiánům odehrát posledních pět. Přitom čelo bylo velmi vyrovnané, třetí Tábor, druhé indiány a lídra z Českých Budějovic dělilo pět bodů, k tomu Motor měl odehráno více zápasů.

Letos bude systém soutěže obdobný, 132 družstev bylo rozděleno do řady skupin. Na Plzeň čeká porce rovných třicet duelů, soupeři budou Lvi České Budějovice, Český Krumlov A i B, Soběslav, Motor České Budějovice, Písek, Strakonice, Tábor, Klatovy, Rokycany, Třemošná, Domažlice, Milevsko, Pilsen Wolves a Jindřichův Hradec. Soutěž začíná v polovině září a končí závěrem března příštího roku.

Rozpis sezóny ZDE!    


7. třída
Svěřenci kouče Bořka Hanzlíka vloni válčili v Jihočesko-pražské skupině mladších žáků "C," soupeřem jim bylo devět celků, hrálo se systémem každý s každým třikrát. Z celkových naplánovaných sedmadvaceti utkání chybělo odehrát indiánům poslední čtyři. Jasným lídrem soutěže byla pražská Slavia, která nezaznamenala jedinou porážku. Na dostřel ovšem měli modrobílí druhou Spartu i třetí Hvězdu. S oběma celky Plzeň jednou uspěla, vždy doma, avšak oba venkovní duely prohrála. Dalšími kluby byly Letňany, České Budějovice, Tábor, Kobra, Jindřichův Hradec a Třemošná.

I v této kategorii došlo ke změně herního systému. 54 celků bylo rozděleno do šesti skupin, Západočeši se popasují o postupovou čtyřku mezi nejlepší se Spartou, Slavií, Hvězdou, Kobrou, Třemošnou, plzeňskými Vlky a kladenskými celky - PZ a Rytíři. Podobně jako u deváté třídy následuje nadstavba první čtyř ze skupiny a případně druhých čtyř. 

Rozpis sezóny ZDE!


6. třída
Vloni svěřence trenéra Václav Benáka čekaly boje v rámci Ligy mladších žáků "D" - Plzeňsko - Jihočeská skupina. V ní se představilo hned šestnáct celků, s každým se Škoda měla utkat dvakrát. Osud tomu tak ale chtěl, že soutěž byla čtyři kola před koncem definitivně předčasně ukončena. Západočeši si vedli skvěle, z šestadvaceti střetnutí pouze třikrát nebodovali - s Pískem a dvakrát s Českými Budějovicemi a jednou remizovali - ve Veselí nad Lužnicí. Jinak na konto přibývala jedna výhra za druhou, mnohdy i s dvojciferným počtem nastřílených branek. Výsledkem tak bylo průběžné první místo s tříbodovým náskokem na Milevsko, které mělo zápas k dobru. Na jeho ledě indiáni uspěli v polovině listopadu 6:2, domácí odveta byla právě ještě naplánována. Třetí byl s devítibodovým mankem Motor, následovaly celky Písku, Veselí, Soběslavy, Tábora, Lvů ČB, Českého Krumlova, Jindřichova Hradce, Vimperka, Třemošné, Domažlic, Klatov, Rokycan a Strakonic.

Podobným systémem soutěž proběhne i letos. 167 celků bylo rozděleno do řady skupin, indiáni mají před sebou porci dvaatřiceti duelů, systémem doma- venku se popasují se Lvi České Budějovice, Vimperkem, Českým Krumlovem, Soběslaví, Motorem České Budějovice, Pískem, Strakonicemi, Táborem, Veselí nad Lužnicí, Klatovy, Rokycany, Třemošnou, Domažlicemi, Milevskem, Pilsen Wolves a Jindřichovým Hradcem.   

 Rozpis sezóny ZDE!