Dominik Pavlát

V Plzni se mi líbí a jsem tady rád, prozradil během živého streamu Dominik Pavlát

Na klubovém instagramovém účtu HC Škoda Plzeň byl na programu další živý stream, jeho hostem byl Dominik Pavlát, gólman indiánů. V našem článku najdete několik zajímavých témat, o kterých se plzeňský brankář rozpovídal, a odkaz na kompletní záznam vysílání.

O karanténě

Před nástupem do karantény jsem nepociťoval žádné příznaky. Když mi pak bylo řečeno, že jsem měl pozitivní výsledky, tak jsem byl překvapený. Bohužel to tak ale bylo, musel jsem být deset dní doma. Musím ale říct, že se cítím dobře. Na led už těším opravdu hodně, protože když jsme byli v karanténě, tak nám pouze trenéři posílali domů nějaký plán na cvičení. Ale nebylo to ono, když nemůžete být s ostatními v kabině a chodit na led.

O Plzni

Už když jsem byl mladší, tak jsem Plzni fandil. S Táborem jsem proti ní několikrát hrál, vždycky to byly hrozně těžké zápasy. Proti Plzni se mi i dařilo, tak možná proto jsem si ji tak oblíbil. Moc se mi líbí i místní zázemí, fanoušci a jak je klub vedený. Jsem tady rád!

O prvních zápasech za indiány v letním poháru

V Generali Česká Cup jsem si užíval každé utkání, byly to pro mě první zápasy v novém klubu. Jsem rád za to, jak se mi v nich vedlo, některé zápasy se mi povedly víc, některé méně. A také za to, že jsme dokázali ve čtvrtfinále přejít přes Litvínov, i když to nebyl žádný lehký soupeř. Je jen škoda, že jsme nemohli odehrát semifinále a poprat se o finále.

O plzeňském angažmá a budoucnosti

Jak dlouho v Plzni budu hrát? To záleží na tom, jak se mi bude dařit a jak se mnou budou trenéři spokojení. Já osobně spokojený jsem, asi moc nepřemýšlím o tom, kde bych mohl chytat pak. Soustředím se na to, že teď mohu chytat v Plzni. Budu se snažit odvádět maximum!

O fanoušcích Škody

Samozřejmě jsem zklamaný, že na stadion nemůže plný počet fanoušků. Ale už jsem je zažil na domácích zápasech, aspoň část během letního poháru. V Plzni jsem byl asi dvakrát jako dvojka v dresu Chomutova při extralize, hrozně moc se mi líbilo, jak lidé fandili. Plzeňští fanoušci udělají opravdu hodně. Doufám, že se jim budou líbit moje výkony! Permanentku na novou sezónu ať si určitě koupí. My se jim budeme snažit odvděčit skvělými výkony a výhrami!


Kompletní záznam vysílání s Dominikem Pavlátem najdete v přiloženém videu!