Nucená stopka

Jednotlivé třídy přerušují své soutěže

Plzeň - Podobně jako všechny ostatní celky nejen indiánů, i mladí indiáni musejí díky novým vládním opatřením kvůli šíření nemoci COVID-19 přerušit ligy.

Právě ukončený víkend tak byl pro jednotlivé třídy nejméně na čtrnáct dní poslední herní. A indiáni si nevedli vůbec špatně! 

Deváťáci jako jediní ale již nehráli. Minulý týden z důvodu karantény v mužstvu soupeře odložili duel v Třemošné, ze stejného důvodu nyní neodcestovali ani do našeho hlavního města, kde se měli popasovat s místní Kobrou. Neodehraje se ani střetnutí na Kladně, dalším soutěžním mačem by tak měl být až sedmého listopadu ten na pražské Spartě.      

Osmáci zatím odehráli všechna utkání, z šesti zaznamenali pouze jedinou porážku - v Českých Budějovicích. Naposledy 9:2 řádili ve Strakonicích. Příští týden se odkládá zápas s Táborem, ale ten další naplánovaný, 31. října s Českým Krumlovem, je zatím připraven.

Sedmáci, na rozdíl od starších kolegů, střetnutí na Kobře Praha absolvovali a slavili vysoké vítězství 11:0. Po porážce na úvod sezóny 8:9 od Sparty tak zapisují již pátý úspěch v řadě. Příští týden se na Kladně hrát nemůže, dalším soubojem by měl být tak ten ve středu 28. října v derby na ledě Wolves.

Šesťáci rovněž zatím stihli všechna kola. Naposledy si ve Strakonicích zastříleli 14:4. Nyní se proti Táboru nepředstaví, ale ve středu 28. října by měli naskočit ve Veselí nad Lužnicí.

Páťáci stihli jen dva duely, po remíze s Třemošnou zvítězili vysoko v Klatovech 13:5. Následující tři zápasy s Rokycany, Wolves a Tachovem jsou odloženy, nejbližší soutěžní utkání je tak naplánované až na 8. listopadu v Domažlicích.