Reprezentace U20

Tři indiáni míří s užší nominací do dějiště mistrovství světa dvacítek!

Plzeň - Je rozhodnuto. Přípravný kemp české dvacítky široký kádr zúžil, nyní je jasných osmadvacet jmen, která poletí do Kanady.

Reprezentace U20
Již v neděli třináctého prosince se výprava přesune do dějiště šampionátu - Edmontnu. Vše začíná pětadvacátého prosince, vítěz bude znám pátého ledna.

V rámci přípravy český tým odehraje zápasy s Finskem (21.12.2020) a dokonce na Štědrý den s Německem. Samotný turnaj začíná o dva dny později proti Švédsku, následují střetnutí s Ruskem, USA a na závěr skupiny B na Silvestra s Rakouskem.

Nyní jsou již známi i majitelé letenek. Z dvaačtyřiceti členů širšího kádru ukázal hlavní kouč Karel Mlejnek na osmadvacet vyvolených, mezi nimi i na plzeňské trio Martina Langa, Davida Jiříčka a Filipa Přikryla. Odchovancem indiánů je i Radek Mužík, aktuálně působící ve švédské Lulee.

Manažer týmu: Černý Otakar
Hlavní trenér: Mlejnek Karel
Asistent trenéra: Bruk David
Asistent trenéra: Trnka Pavel
Trenér brankářů: Láska Martin
Videotrenér: Sequens Benjamin
Lékař: MUDr. Jaroslav Budín
Fyzioterapeut: Helm Lukáš
Kondiční trenér: Iterský Martin
Media manažer: Ondřej Kalát
Kustod: Vejvoda Jan
Kustod: Vejvoda Václav

Nominace

Brankáři: Nick Malík (HC Oceláři Třinec), Jan Bednář (HC Energie Karlovy Vary), Lukáš Pařík (HC Benátky nad Jizerou).

Obránci: Karel Klikorka (BK Mladá Boleslav), Jiří Suhrada (PSG Berani Zlín), Michael Krutil, Šimon Kubíček, Daniel Poizl (HC Stadion Litoměřice), Martin Haš (HC Benátky nad Jizerou), Stanislav Svozil (HC Kometa Brno), David Jiříček (HC Škoda Plzeň), Radek Kučeřík (HC Zubr Přerov).

Útočníci: Adam Najman, Jakub Rychlovský (Bílí Tygři Liberec), Martin Lang, Matěj Toman, Filip Přikryl, Michal Teplý, Pavel Novák, Jaromír Pytlík, Filip Koffer (HC Stadion Litoměřice), Ondřej Pšenička (Waterloo Black Hawks, USHL), Radek Mužík (Lulea HF, SWE), Jan Myšák (HC Verva Litvínov), David Vitouch (HC Sparta Praha), Adam Raška, (HC Frýdek-Místek), Martin Beránek (HC České Budějovice), Michael Gut (HC Baník Sokolov).