Podpora ŠKODA JS

Indiáni odstartují nový rok opět s podporou ŠKODA JS

ŠKODA JS a HC ŠKODA PLZEŇ i v letošním roce pokračují v úspěšné spolupráci. Podpisem nové sponzorské smlouvy na rok 2021 to stvrdili generální ředitel ŠKODA JS František Krček a šéf hokejového klubu HC ŠKODA Plzeň Martin Straka.

Leader jaderného strojírenství v České republice a hlavní sponzor plzeňského hokeje dobře ví, že „dobrý tým je jádrem úspěchu“, což je mj. i hlavní motto spotu, který provází každé utkání přímo na stadionu. ŠKODA JS také pořádá v LogSpeed CZ Aréně v Plzni pro diváky pravidelné soutěže o hodnotné ceny, které si rychle získaly oblibu publika.

„Jsem přesvědčen o tom, že Plzeň, hokej a společnost ŠKODA JS k sobě neodmyslitelně patří. Jsem rád, že máme možnost pokračovat v naší sedmileté spolupráci a že i v letošním roce budeme v roli hlavního partnera,“ říká František Krček.

„Chtěl bych jak svým jménem, tak jménem HC Škoda Plzeň ŠKODA JS velice poděkovat za jejich pokračující podporu. Jsme za jejich přízeň velice rádi. Jedná se o silného partnera se silným jménem a my si ceníme, že v naší spolupráci budeme i pro letošní kalendářní rok pokračovat,“ uvádí k podpisu smlouvy Martin Straka.

ŠKODA JS se těší na další adrenalinové zápasy letošní sezony a přeje indiánům i divákům nejen mnoho úspěchů, ale hlavně brzký návrat do ochozů!