Posila Albert Michnáč

Albert Michnáč přichází na hostování do konce sezóny

HC Škoda Plzeň posiluje útočné řady. Z českobudějovického Motoru přichází 22letý forvard Albert Michnáč. S nejnovější posilou modrobílých přineseme ještě během dneška rozhovor.

„Stále máme řadu zraněných, a když se naskytla možnost vzít Alberta do Plzně, využili jsme ji. Jedná se o mladého hráče s potenciálem, uvidíme ho v našem týmu do konce sezóny a zjistíme, jak na tom bude. V Českých Budějovicích se dokázal prosadit, tak doufáme, že to potvrdí,“ říká Tomáš Vlasák, sportovní manažer HC Škoda Plzeň s tím, že s největší pravděpodobností bude Michnáč, který v Plzni bude nosit číslo 33, k dispozici trenérům už pro nejbližší utkání na Spartě.

Dvaadvacetiletý útočník Albert Michnáč se narodil v Praze, je odchovancem Sparty, ve které prošel mládežnickými kategoriemi. V juniorském věku zamířil před ročníkem 2016/17 do zámořské soutěže OHL, kde se Michnáč během tří sezón představil ve třech klubech a prezentoval se skvělou produktivitou. Představil se rovněž v mládežnických výběrech národního týmu.

Před sezónou 2019/20 se Michnáč vrátil do Česka. V extralize hrál za Spartu a Karlovy Vary, ročník dokončil v první v lize v dresu českobudějovického Motoru. Na jihu Čech působil i během letošní extraligové sezóny, v probíhajícím ročníku odehrál Albert Michnáč 24 zápasů a připsal si 13 bodů za 5 tref a 8 asistencí. 

Foto: hcmotor.cz