Posily pro redakci

Hledáme nové redaktory pro klubový web a sociální sítě!

Máte rádi plzeňský hokej? Zajímáte se o něj a nečiní vám problémy psát spisovně? Měli byste zájem o hokeji také psát? Možná jste právě vy tím pravým, koho hledáme!

Stejně jak se skládá hráčský kádr na novou sezónu, i my hledáme posily pro oficiální web HC Škoda Plzeň. Rádi bychom rozšířili náš redakční tým těchto stránek i sociálních sítí našeho klubu.

Od nového člena redakce očekáváme zejména zodpovědný přístup k práci, spolehlivost a časovou flexibilitu. Novému členovi redakce www.hcplzen.cz nabízíme přivýdělek, akreditaci na zápasy Plzně a ojedinělou příležitost práce pro svůj oblíbený klub.

Hlavní náplní práce bude redaktorská činnost na klubovém webu, případně pomoc se správou sociálních sítí související se zápasy všech kategorií HC Škoda Plzeň – zejména hledáme redaktory s chutí podílet se na zpravodajství z utkání, tvorbě rozhovorů nejen s hráči a obsahu pro sociální sítě plzeňského klubu.

Práce je vhodná především pro studenty středních a vysokých škol. Nejedná se o práci na plný úvazek, ale pouze o externí spolupráci v řádech jednotek hodin týdně. Pokud máte zájem, pošlete nám váš životopis na e-mail david.schlegel@esports.cz.

Uzávěrka podání přihlášky je 8. června 2021.