PŘÍPRAVNÉ DUELY

Rozpis přípravných duelů jednotlivých tříd je na světě!

Mladí indiáni napříč všemi věkovými kategoriemi se snaží po nevydařené sezóně pod stínem covidové pandemie připravit na nový ročník. Nyní již znají i rozpisy přípravných duelů.

9. třída
Nejstarší žákovská kategorie pod taktovkou Tomáše Pejchara odstartuje letní přátelské duely stylově, v úterý třetího srpna v derby s Energií. O dva dny později na svém ledě přivítá i pražskou Slavii. Následující týden bude ve znamení soustředění a i ten další bude hodně náročný. Po odvetě v našem hlavním městě se sešívanými následuje domácí zápas s německým Mannheimem a vše završí sobotní turnaj v Karlových Varech. Poté jsou na pořadu další turnajové boje - tentokrát na Slavii.

Kompletní rozpis přípravných duelů 2021 ZDE!


8. třída
Osmáci startují pátého srpna v duelu s pražskou Slavií. Poté, stejně jako jejich starší kolegové, absolvují týdenní soustředění. Po něm odcestují k derby do Karlových Varů a odvetě do našeho hlavního města. Před turnajem v Karlových Varech na závěr měsíce ještě hráče Energie přivítají na svém ledě, stejně tak vrstevníky Klatov.

Kompletní rozpis přípravných duelů 2021 ZDE!


7. třída
Sedmáci, stejně jako deváťáci, odstartují letní souboje v derby s Karlovými Vary. Poté se odeberou na čtyřdenní soustředění na Šumavu a po jeho skončení je před dvoudenním turnajem v Olomouci čeká souboj na Slavii a s Třemošnou. Doma se ještě představí v soubojích s Mannheimem a rovněž v odvetě s Pražany. Mimo své prérie odcestují na turnaj do Karlových Varů.

Kompletní rozpis přípravných duelů 2021 ZDE!


6. třída
Šesťáci do bojů vyrazí v neděli osmého srpna na ledě Berouna. I další duel bude venkovní, konkrétně na ledě pražské Slavie. Až poté se představí mezi svými mantinely, konkrétně v odvetě se sešívanými, s Klatovy a v derby s Karlovými Vary. Poslední srpnový týden navíc na mladé šikuly čeká soustředění.

Kompletní rozpis přípravných duelů 2021 ZDE!