Kremláček v U20

Indián Kremláček po kempu dvacítky: Příjemné zpestření ˝oblíbené˝ části sezóny

Svěřenci Karla Mlejnka mají úspěšně za sebou první reprezentační kemp nové sezóny.

Společně se vydali do Velkých Popovic, kde všichni účastníci polykali tvrdé tréninkové dávky jak na suchu, tak na ledě. Hlavní lodivod reprezentační dvacítky přitom ukázal hned na pět zástupců plzeňské Akademie - Davida Špačka, Sebastiána Maláta, Davida Jiříčka, Marcela Marcela a Vladimíra Kremláčka.

Další dostaveníčko si nejstarší mládežnická skvadra dá ve druhé polovině července v Litoměřicích, odkud se následně vydá do Finska. Zde již budou čekat premiérové přátelské duely - dvakrát s domácím výběrem a dvakrát se Švýcary.


Vladimír Kremláček

Vláďo, jak náročný byl kemp?
Pro mě už to byl konec letní přípravy. Na dřinu jsem byl zvyklý, takže to bylo příjemné zpestření té méně oblíbené části sezóny. (smích)

Na co jste se zaměřovali?
Snažili jsme si sjednotit a zopakovat systém, kterým bychom se chtěli prezentovat. Jelikož kemp probíhal v průběhu letní přípravy, obsahoval i kondiční složky.

Jak vypadal běžný den?
Dopolední program obsahoval trénink na ledě i posilovnu. To jsme vždy absolvovali rozdělení na dvě skupiny. Odpoledne jsme sehráli modelové utkání.

Je pro vás MS U20 velkým cílem sezóny a případně máte i další?
Určitě je to velká motivace! Stejně tak jako se udržet v kádru plzeňského A týmu.

V klubu se připravujete s A týmem, jak moc je to náročné?
Náročné to určitě je! A být musí. Věřím, že dřina, kterou jsme absolvovali, se v sezóně projeví a pomůže nám k mnoha vítězstvím.

Lákají vás i tradiční fotbalová utkání A týmu?
Fotbal si rád zahraju, pokud mě starší spoluhráči na hřiště pustí. (smích)

Nyní následuje chvilka odpočinku. Již asi přišla vhod, že?
Letní příprava byla náročná. Já osobně ji moc v oblibě nemám. Těším se, až začneme na ledě a nejedeme na sezónní režim.

Jak plánujte využít volno?
Teď si dám týden odpočinku, poté se již začnu pomalu připravovat, abych úplně nevypadl z tempa. Těším se, že si zahraju třeba tenis, volejbal, zajedu si na kolečkové brusle nebo další věci, na které přes sezónu není moc čas.

Vloni byla sezóna prapodivná, ale pro vás osobně poměrně úspěšná, že?
Všechny nás mrzelo, že se juniorská soutěž zrušila. Naštěstí jsem po Vánocích dostal možnost dohrát sezónu v dresu Litoměřic, za což jsem moc vděčný. Určitě mě to velmi posunulo a dokázal jsem se adaptovat na dospělý hokej

Vláďo, děkuji za rozhovor, ať se i nadále daří!

Fota: Martin Voltr