Start přípravy na ledě

A tým HC Škoda Plzeň je na ledě, zahájil finální část přípravy

A tým HC Škoda Plzeň zahájil přípravu na ledě pro sezónu 2021/22.

A tým HC Škoda Plzeň se poprvé sešel k oficiálnímu startu přípravy na ledě. Po volnu, které hráči dostali po skončení druhého soustředění na Šumavě, se k týmu připojila i šestice hráčů, kteří měli individuální přípravu – Tomáš Mertl, Viktor Lang a posily Ludwig Blomstrand, Michal Bulíř, Dominik Graňák a Gustaf Thorell.

S týmem rovněž trénoval obránce Jakub Kindl a útočníci Lukáš Žejdl a Filip Kuťák. S Kindlem je klub předběžně domluvený na spolupráci, oba forvardi jsou v Plzni na zkoušce. „Chceme všechny vidět nejdříve v tréninku a v přípravných zápasech,“ uvádí sportovní manažer HC Škoda Plzeň Tomáš Vlasák.

S A mužstvem se rovněž připravují po vzájemné domluvě s vedením klubu i bývalí hráči Plzně Jakubové Jeřábek a Pour.

„Na ledě jsme byli kompletní kromě reprezentantů do 19 let a Davida Kvasničky, který je ještě po zranění,“ řekl po tréninku jeden z dua hlavních trenérů A týmu Václav Baďouček. „Dnes jsme byli ještě všichni pohromadě, ale od zítra už budeme trénovat na skupiny a chodit na led podle plánovaných formací. Hrubou představu sestavy máme, ale ta se jistě bude vyvíjet v průběhu času a po přípravných zápasech.“