Informace k přípravným zápasům

Skvělá zpráva! Arénu může od srpna navštívit až 3 000 fanoušků, za splnění podmínek i více

Vynikající zpráva pro všechny sportovní fanoušky! Dochází k rozvolňování opatření, a tím se navyšuje rovněž možná kapacita v naší LOGSPEED CZ Aréně.

Pozitivní zprávy v tom správném slova smyslu přinášíme moc rádi. Celý klub HC Škoda Plzeň doufá a věří, že se návštěvy domácího stadionu vrátí v co nejkratší době do starých kolejí, a nové zprávy z ministerstva zdravotnictví tuto víru jen posilují.

Od neděle 1. srpna bude moci být na sportovních akcích až 3 000 osob uvnitř s testem na koronavirus, po prodělání onemocnění covid-19 v posledních 180 dnech nebo s očkováním. Kapacita dějiště ale bude moci být plně využita, nad zmíněné limity ji však budou moci doplnit pouze lidé po covidu nebo s vakcínou. Incidence covid-19 v populaci trvale klesá nebo zůstává na stejné úrovni, a proto ministerstvo zdravotnictví omezení rozvolňuje.

Již za devět dní indiáni sehrají svůj první přípravný zápas, to ve čtvrtek 5. srpna od 17:30 vyzvou České Budějovice. A my doufáme, že hráče přijdete povzbudit a že se konečně potkáme na plzeňském zimním stadionu!

A proto připomínáme balíčky JSEM SRDCAŘ, jejichž prodej stále běží ve svižném tempu. Prodlužte si svou permanentní vstupenku co nejdříve, neboť vstup na přípravné duely bude umožněn pouze držitelům letošní celosezónní vstupenky. Více informací naleznete zde!