Mezinárodní turnaj dorostenců

Plzeň hostí velký mezinárodní turnaj dorostenců!

Pod záštitou prvního náměstka primátora města Plzně Romana Zarzyckého se v západočeské metropoli uskuteční velké klání pro hráče ročníků 2005 - 2006.

Šest elitních mužstev si to v tvrdém a nelítostném souboji rozdá systémem každý s každým. Zahajovací souboj obstará v pátek šestého srpna již od 9:00 domácí Škoda proti vyhlášené rakouské Akademii ze Salzburgu. Ještě ten den uvidí fanoušci dalších pět atraktivních soubojů, v sobotu rovněž dohromady šest. Celé klání vyvrcholí v neděli přibližně kolem třetí hodiny odpolední. Vyhlášen bude rovněž nejužitečnější hráč, dále pak nejlepší brankář, útočník a obránce.

Hraje se standardní hokejový čas, tedy na dvacetiminutové třetiny. I vyloučení mají obvyklý dvouminutový čas a za výhru mužstvo obdrží tři body. V případě nerozhodného výsledku se body dělí a následují rovnou samostatné nájezdy o bonusový. O celkovém pořadí rozhoduje postupně počet bodů ze všech utkání; v případě rovnosti vzájemný zápas (body ze vzájemných zápasů, následně rozdíl skóre ze vzájemných zápasů); rozdíl skóre ze všech zápasů; vyšší počet vstřelených branek; los.

Z coronavirových důvodů se muselo mužstvo Slovanu Bratislava odhlásit, jeho místo zaujmou Piráti Chomutov. Rozpis utkání a ostatní věci zůstávaj beze změny.


Přijďte fandit i vy! Jaká jsou pravidla pro vstup?


Účastníci turnaje

HC Škoda Plzeň

Bílí Tygři Liberec

HC Kometa Brno

Eisbären Berlin

HC Slovan Bratislava - nově Piráti Chomutov

EC Red Bull Salzburg


Rozpis turnaje