Nedělní utkání s Třincem

NOVINKY pro nedělní utkání! Testování stále pro fanoušky před halou a BLAFÁK zdarma

Vážení fanoušci, přinášíme vám informace pro nedělní utkání ohledně testování, vstupenek a zápasového zpravodaje Blafák.

TESTOVÁNÍ

Stejně jako při přípravných zápasech, i pro extraligová utkání jsme si pro vás připravili možnost nechat se otestovat (antigenní test) před samotným zápasem. Odpadne vám tak starost (pokud nejste po očkování či v lhůtě po prodělání nemoci COVID-19) zařizovat si test po své ose. Testovací centrum bude otevřené v místnosti bývalé kanceláři ticketingu, a to od 15:00 do konce první přestávky. Připomínáme jen, že test v limitu 1x týdně hradí zdravotní pojišťovna. Cena testu pro plátce v našem testovacím centru je následně jen 195,- Kč.

VSTUPENKY

Vstupenky doporučujeme pořídit online, ale pokud se rozhodnete až v den utkání, můžete si je zakoupit nově v našem fanshopu. Předprodej vstupenek startuje ale až v pátek 10. září, abychom umožnili novým permanentkářům vybírat z co nejširší nabídky volných míst. Více informací naleznete zde.

BLAFÁK

Od letošní sezóny se můžete znovu těšit na zápasový zpravodaj Blafák zdarma! Pro úvodní dvě domácí utkání jsme si připravili dvojčíslo, které bude k dispozici po oba duely jak v našem fanshopu, tak na ochozech LOGSPEED CZ Arény. V novém čísle si můžete přečíst například rozhovor s kapitánem Jakubem Kindlem, představení obou soupeřů nebo úvodní slovo generálního manažera indiánů Martina Straky.

MHD

Vstupenka jako jízdenka! Stejně jako minulé sezóny, i letos vás společně s PMDP budeme vozit na hokej! Vstupenka či permanentka platí jako jízdenka 90 min. před začátkem domácího zápasu našich indiánů a platí ještě 120 min. po jeho skončení.