Přebrané oznámení BTL

Informace z Liberce ohledně plzeňských fanoušků na zítřejším zápase

Vážení fanoušci, zprostředkováváme vám oznámení Bílých Tygrů Liberec ohledně zítřejšího vzájemného utkání a účasti fanoušků. Kompletní článek naleznete níže, nejdůležitější informací je, že jednotlivé vstupenky jsou neplatné, proto, pokud jste si je zakoupili, do Liberce k utkání necestujte. Fanouškům, kteří si zakoupili jednorázové vstupenky, bude za nákup vrácena plná částka. O způsobu vrácení peněz za vstupenky bude klub prostřednictvím svých mediálních kanálů fanoušky informovat v nejbližších dnech.

Originální článek naleznete zde



Bílí Tygři Liberec

Aktuálně: Zápasy extraligy opět s omezenou kapacitou!

Liberec - Po dalším mimořádném vyhlášení nouzového stavu Vládou ČR je rozhodnuto, že se nejbližší zápasy extraligy opět odehrají s výrazným omezením kapacity hledišť. Počet diváků na domácích zápasech Bílých Tygrů v Home Credit Areně je znovu omezen na 1000 osob. Cílem klubu je především dostat do arény všechny příznivce, kteří si zakoupili permanentku na aktuální sezónu.

Bílí Tygři proto, stejně jako v minulé sezóně, vyjednali s generálními partnery klubu (Syner, Home Credit), že všechny jejich partnerské permanentní vstupenky, rezervační karty či zaměstnanecké vstupenky na zápasy, jichž se toto opatření dotkne, budou neplatné. To znamená, že se dostane na téměř všechny fanoušky, kteří si svou permanentní vstupenku před začátkem sezony zakoupili. Pro vstup na utkání jsou samozřejmě i nadále platná opatření vyhlášená v minulém týdnu - tedy nutnost potvrzení o dokončeném očkování či potvrzení o prodělání nemoci Covid v posledních 180 dnech..

Pokud máte zakoupenou permanentní vstupenku a nebyli jste či nebudete do čtvrteční půlnoci klubem kontaktováni, bude vaše permanentka na páteční zápas platná! K dispozici budou permanentkářům jejich sedadla.

Jednorázové vstupenky

Vzhledem k novým opatřením nebude možné nabízet na další zápasy jednorázové vstupné. Veškeré již zakoupené vstupenky na páteční zápas s Plzní a středeční utkání s Kometou Brno jsou tedy neplatné!

Fanouškům, kteří si na zmíněné duely zakoupili jednorázové vstupenky, bude za nákup vrácena plná částka. O způsobu vrácení peněz za vstupenky bude klub prostřednictvím svých mediálních kanálů fanoušky informovat v nejbližších dnech.

Bílí Tygři budou i nadále operativně reagovat na aktuální vývoj situace. Všem fanouškům se omlouváme a děkujeme za pochopení.