TURNAJ 4. TŘÍD - 2. DEN

Vánoční turnaj čtvrtých tříd je u konce, Plzeň je pátá

Velké dvoudenní klání na západě Čech za velké pomoci Plzeňského kraje zapsal své poslední dějství, z celkového vítězství se nakonec radují mladí Orli.

Mladí indiáni po včerejším vítězstvím nad pražskou Hvězdou a nezdarem se Střelci dnes v posledním duelu základní skupiny nastoupili proti Lvům. A po velké přestřelce nakonec padli 2:3, těsný nezdar je tak odsoudil k souboji o pátou pozici.

Podrobnosti z prvního dne turnaje ZDE!

V něm přišel zápas ještě vyrovnanější, rozhodovat musely proti pražské Spartě po desetibrankové remíze až samostatné nájezdy. V nich uspěli domácí a rozloučili se tak s turnajem vítězstvím.

Celkové prvenství patří hráčům znojemských Orlů, kteří ve finále rozstříleli přemožitele indiánů Jindřichův Hradec 13:2. Nejlepším hráčem turnaje byl vyhlášen plzeňský Josef Častoral.

Skupina A
HC Škoda Plzeň x HK Lev Slaný - 2:3
Sestava: Hariš, Vavrík, Pulpán, Kodl, Veselý, Špindler, Spörl, Sysel, Molek, Častoral, Lev, Nesteruk, Spiller, Vojvodík, Reiser, Fremr, Bednář, Sladký
HC Střelci J. Hradec x HC Hvězda Praha - 3:4 po s.n.

Skupina B
HC Tábor x Meteor Třemošná - 7:0
HC Sparta Praha x Orli Znojmo - 12:5

Zápas o 7. místo
Meteor Třemošná x HC Hvězda Praha - 1:4

Zápas o 5. místo
HC Škoda Plzeň x HC Sparta Praha - 6:5sn
Sestava: Vavrík, Hariš, Spörl, Špindler, Kodl, Pulpán, Bednář, Častoral, Nesteruk, Spiller, Sysel, Vojvodík, Lev, Veselý, Reithmaier, Beneš, Molek, Sladký

Zápas o 3. místo
HC Tábor x HK Lev Slaný - 6:3

Finále
Orli Znojmo x HC Střelci J. Hradec - 13:2



Fota: Jan Štěpánek