Odložené utkání JUN

Junioři odkládají zápas na Kladně, přijďte lídra podpořit příští týden!

Plzeňští junioři měli v tomto týdnu naplánované tří soutěžní duely, dva se již uskutečnily, ten třetí se ovšem odkládá.

Škoda od prvního kola vede dvacetičlennou tabulku nejstarší mládežnické kategorie u nás, když v úvodních patnácti duelech neztratila ani bod. Své postavení si navíc upevnila ve dvou dosud odehraných kolech v tomto týdnu, když na ledě čtvrté Energie zvítězila 4:3, v našem hlavním městě na třetí Spartě dokonce 6:2.

Dnes měla mít před sebou papírové jednodušší úkol, na území Rytířů z Kladna ji čekal souboj se zcela posledním celkem soutěže, který v dosavadních devětadvaceti kolech posbíral pouhých devět bodů. V prvním vzájemném měření sil v Plzni dominovali domácí 7:0 a při poměru střel 48:22.

Zápas dvaatřicátého kola základní části Extraligy juniorů se nicméně odkládá z důvodu rozsáhlé marodky na straně domácích.

Svěřenci pánů Vojana a Hanzlíka by tak opět do boje měli vyrazit až příští týden, kdy se v pátek 21.1.2021 v LOGSPEED CZ Aréně postaví od 17:00 Mountfieldu, o den později od 13:00 zase přivítají Pardubice.

K opanování základní části zbývá indiánům odehrát posledních sedm zápasů, náskok na druhý Liberec, který mimo jiné ještě přivítají doma, činí aktuálně sedm bodů.