Odložené utkání DOR

Sobotní utkání dorostu se Spartou se odkládá

Plzeňští dorostenci mířili po třech zápasech na ledě soupeře na domácí led, jenomže vše je nakonec jinak. Sobotní duel se Spartou Praha musel být odložen.

Mladé pušky v posledních zápasech najely na vítěznou vlnu. Před čtrnácti dny zvítězily v západočeském derby nad Energií 3:2, to když vítěznou branku vstřelil v poslední minutě Denis Řehoř. Následovaly tři duely na ledě soupeře a z venkovního tripu dokázali přivést Plzeňané všech devět bodů. Nejprve zvládli těžký zápas u lídra z Mladé Boleslavi, následovala drtivá výhra 7:0 v Edenu proti Slavii a naposledy v napínavém, ovšem i v hodně bojovném, utkání zdolali Liberec těsně 2:1.

V sobotu měli indiáni v aktuální sezóně podruhé změřit síly se Spartou, ovšem nakonec se utkání odehraje v náhradním termínu. První duel ovládli Pražané, kteří na začátku nového roku porazili Plzeň 5:4. Zajímavostí bylo, že všechny branky hostujícího celku vstřelil jediný hráč - Adam Benák.

K dalšímu střetnutí by tak měla Škodovka nastoupit ve čtvrtek, kdy zajíždí k dalšímu derby do Karlových Varů. O dva dny později v sobotu přijede do LOGSPEED CZ Arény Mladá Boleslav, zápas začíná ve 13:00 hodin. Všichni jste zváni, přijďte budoucí naděje plzeňského hokeje podpořit!