ZLATÝ KRAJSKÝ VÝBĚR

Plzeňský výběr, který ovládl Mládežnické mistrovství ČR výběrů krajů, se představil na několika akcích!

Obrovského úspěchu dosáhl Plzeňský kraj, který v čele s řadou indiánů zcela opanoval Mládežnické mistrovství ČR.

Čtyřdenní turnaj se hrál v Děčíně a Litoměřicích a Plzeňský výběr nejprve opanoval duel Jihočechy, Zlínem, Středočechy i v derby s Karlovými Vary. Jediná ztráta přišla po remíze s Moravskoslezským krajem. Ve finále čekali Liberečtí, avšak před Plzeňskými se museli sklonit po výsledku 2:7.

Úspěšný výběr si následně užil ovace s fanoušky během přestávky extraligového derby A týmu s Karlovými Vary, poté také zamířil přímo na radnici, kde je přivítal hejtman pan Špoták, a radní pro sport a kulturu pan Kroc.

„Kluci si obě poděkování zasloužili a užili, byli plní dojmů a nadšení. Navíc je vždy super, když se sejde vítězný tým pohromadě. Především poděkování při extraligovém utkání v podání Martina Straky a za přítomností diváků bylo pro kluky velkým zadostiučiněním. Následné přijetí panem hejtmanem Špotákem bylo také příjemné. Kluci dostali poděkování za reprezentaci kraje v podobě diplomu, zapsali se do památní knihy úspěchů a obdrželi další pozornosti od Plzeňského kraje. Jako milé překvapení jsme obdrželi na závěr týmový dort,“ popisuje hlavní trenér Tomáš Pejchar, kouč plzeňských deváťáků, kteří se nedávno kvalifikovali mezi šest nejlepších na závěrečné Mistrovství ČR.

Více o samotném turnaji - ZDE!