Deváťáci v Salzburgu

Deváťáci dvakrát dobyli Akademii Salzburgu!

Mladí indiáni již mají ve své soutěži jistý postup mezi šest nejlepších celků na Mistrovství ČR, poslední kolo ligy navíc odehrají až koncem měsíce.

Chvíle oddechu tak využili na trip do vyhlášené Akademie v Salzburgu, kde se se svými vrstevníky dvakrát popasovali. V létě již podobnou akci absolvovali, oba duely ovšem prohráli - 4:6 a 4:10.

Nyní se karta obrátila, byla to totiž právě Škoda, kdo se dvakrát radoval. Nejprve smazala dvoubrankovou ztrátu a zvítězila 6:4, o den později zase 6:3.

„V Salzburgu jsme byli již před startem sezóny a zase tak úspěšný trip to nebyl, výsledkově i herně jsme propadli. Včera a dnes to ale byla jiná písnička. Vyhlášenou akademii jsme dvakrát porazili, i když dnešní výkon nebyl úplně dle našich představ. Opět je to určité měřítko pro kluky. Hrál se rychlý a pohledný hokej. Jsme rádi, že jsme mohli vycestovat a užít si společné hokejové dny,“ hodnotí trenér Tomáš Pejchar.


Fotogalerie - ZDE!


EC Red Bull Salzburg 4
HC Škoda Plzeň 6
(2:2, 2:3, 0:1)

Průběh utkání: 2:0, 2:4, 4:4, 4:6
Vyloučení: 4:4
Využití: 1:0
V oslabení: 1:0
Střely na branku: 26:34
EC Red Bull Salzburg: Haitzmann (Kaiser) - J. Schnabl, Warnecke, Jarau, Bärnthaler, M. Schnabl, Simovič, Sanchez - Kessler (C), Langmeier, Reinhart, Kolařík, Schroth, Heimel, McGovern, Kaufmann, Pichler.
HC Škoda Plzeň: Prantner (Pavlis) - Kocek (C), Lučan, Fousek, Brož, Černý, Fiala - Dyk, Úbl, Tománek, Míčka, Maxa, Křepel, Klatovský, Fodor, Hanzák, Martinů.


EC Red Bull Salzburg 3
HC Škoda Plzeň 6
(1:3, 1:1, 1:2)

Průběh utkání: 1:0, 1:3, 2:3, 2:5, 3:5, 3:6
Vyloučení: 4:4
Využití: 1:2
V oslabení: 0:0
Střely na branku: 35:31
EC Red Bull Salzburg: Kaiser (Haitzmann) - J. Schnabl, Warnecke, Jarau, Bärnthaler, M. Schnabl, Simovič, Sanchez - Kessler (C), Langmeier, Reinhart, Kolařík, Schroth, Heimel, McGovern, Kaufmann, Pichler.
HC Škoda Plzeň: Pavlis (Prantner) - Kocek (C), Lučan, Brož, Černý, Fiala - Dyk, Úbl, Tománek, Míčka, Maxa, Křepel, Klatovský, Fodor, Hanzák, Martinů.