Rozlučka se sezónou

Plzeňské sobotní odpoledne: dorost, autogramiáda a zápas s fanoušky

Vážení fanoušci, přijměte naše pozvání na plzeňské hokejové odpoledne - 26. března, které zahájí svým prvním semifinálovým duelem dorostenci.

Plzeňský dorost po přesvědčivé výhře 3:0 ve čtvrtfinále se Zlínem vyzve v úvodním duelu semifinálové série Hradec Králové, a to v sobotu 26. března od 13:00 v LOGSPEED CZ Aréně.

Na utkání plynule naváže autogramiáda celého A týmu (hráčů a trenérů) HC Škoda Plzeň, která se při příznivém počasí (to jsme objednali) uskuteční před Arénou od 15:00 do 17:00. Pro nejmenší fanoušky jsme na rozlučku se sezónou pozvali i naši maskotku, která se s nimi ráda vyfotí nebo něco modrobílého namaluje na obličej. Samozřejmostí bude otevřené občerstvení před halou.

Doprovodnou prodejní akci si pro vás připravil také náš fanshop, který bude výjimečně v sobotu otevřen od 14:30 do 17:30. (O akci budeme informovat v nejbližší době).

A v 17:30 se rozehraje tradiční utkání týmu plzeňských hokejistů proti mančaftu poskládaném z jádra plzeňských fanoušků, a to znovu na hlavní hale LOGSPEED CZ Arény. I po dobu tohoto utkání bude otevřené občerstvení uvnitř haly.