Podpis Biotronik

Společnost BIOTRONIK podpoří plzeňský hokej i v další sezóně

Společnost Biotronik Praha, která se zaměřuje na inovativní medicínské technologie v oblasti kardiologie, bude i nadále významným partnerem HC Škoda Plzeň.

Spolupráce mezi společností Biotronik a HC Škoda Plzeň začala v roce 2012. Následující sezónu se podařilo indiánům vybojovat vysněný titul, a tak začala dlouholetá spolupráce i na další sezóny.

„A my jsme ohromně rádi, že společnost Biotronik Praha bude naším partnerem už 11. rok. Je jedním z našich významných partnerů, patří do kategorie DIAMANT a jejich logo nosíme hrdě i na našich dresech,“ říká k prodloužení spolupráce generální manažer HC Škoda Plzeň Martin Straka.

„Myslíme si, že je správné podporovat plzeňský hokej v dobách lepších i těch méně příznivých. V nastávající sezóně přejeme samozřejmě klubu dobré výsledky a pevně doufáme, že se HC Škoda Plzeň dostane dále, než do předkola play off. Město, klub, hráči i fanoušci by si to zcela jistě zasloužili,“ uvádí ke spolupráci v další sezoně Dr. Petr Větrovský, ředitel společnosti Biotronik Praha.

O společnosti BIOTRONIK

Společnost BIOTRONIK je přední výrobce medicínských zařízení, který již více než padesát let vyvíjí spolehlivá a inovativní kardiovaskulární a endovaskulární řešení. Posláním společnosti je dosáhnout dokonalého spojení mezi technologií a lidským tělem. Inovace společnosti BIOTRONIK tak umožňují lékařskou péči, jež každoročně milionům pacientů s onemocněním srdce a cév zachraňuje a zkvalitňuje životy. Společnost BIOTRONIK má své sídlo v Berlíně a zastoupení ve více než stovce zemí.