Rozpis TELH 2023/24

Ten pravý start! Plzeň rozehraje nový extraligový ročník proti mistrovi

Jízdní řád nového ročníku Tipsport extraligy je na světě. Indiáni tak již ví, že do něj vkročí domácím duelem proti Třinci.

Vládce domácí tuzemské soutěže posledních let se na ledě Škody představí patnáctého září, úvodní buly je naplánováno na pátečních 17:30. V neděli se pak indiáni vydají poprvé mimo své prérie, válečná stezka je zavede do Litvínova.

Dle prozatímního plánu by pro modrobílé měla základní část skončit v neděli třetího března roku 2024 domácím soubojem s libereckými Tygry. První západočeské derby nové sezóny se odehraje již ve čtvrtém kole, hostit jej budou Karlovy Vary. Plzeň se dočká třetího listopadu.

Vánoční utkání v pátek dvaadvacátého prosince obstará domácí střetnutí s Českými Budějovicemi, poslední zápas roku 2023 odehrají Západočeši den před Silvestrem v Pardubicích, první duel roku 2024 třetího ledna do prérií indiánů zavane Olomouc.

Právě s ní vloni zahajovací duel nového ročníku modrobílí prohráli, když před svými fanoušky padli těsně 1:2. O rok dříve to rovněž nevyšlo, Západočeši se vraceli bez bodu z Pardubic. To se pak naopak ale třikrát nestalo, v roce 2020 totiž přišla výhra 5:3 se Spartou, před tím nezdar v nezapomenutelné přestřelce na Spartě 6:7 v prodloužení a před tím vítězství 4:0 s Libercem.

Kompletní rozpis ZDE!