Společnost bet-at-home.com se stala novým hlavním partnerem klubu!

Společnost bet-at-home.com se ve čtvrtek stala novým hlavním partnerem hokejového klubu HC LASSELSBERGER Plzeň. Prestižní sázková kancelář podepsala s klubem zatím roční smlouvu. "Naší představou pro nadcházející sezónu je přiblížit naši společnost hokejovým přiznivcům nejen plzeňského klubu, ale samozřejmě také fanouškům ostatních klubů v České republice. Jednání s panem Šůsem bylo velmi vstřícné a rychlé, navíc jsme si hned od začátku perfektně rozuměli. Proto také nebyl důvod, proč se na spolupráci nedomluvit," uvedl zástupce společnosti pro Českou republiku Martin Basl, který působí v pobočce společnosti v rakouském Linci. "Jednání bylo velmi vstřícné a v příjemném duchu. Věřím, že naše spolupráce bude přínosem pro obě strany," uvedl obchodní manažer klubu Jan Šůs.

HC LASSELSBERGER Plzeň se tak stává prvním extraligovým klubem v České republice, který uzavřel reklamní spolupráci se zahraniční sázkovou kanceláří. "Hledali jsme nejlepšího partnera z hokejových klubů v České republice a Plzeň je spolu se skvělou atmosférou známa především nejlepšími fanoušky a pro koho jiného se hokej hraje, než právě pro ně," vysvětlil Martin Basl.

Jednání obou stran netrvalo déle než měsíc, obě strany od začátku deklarovaly vůli se dohodnout. Jan Šůs věří, že půjde o dlouhodobou spolupráci mezi oběma subjekty. "Pro stabilitu klubu je důležité, aby měl spolehlivé partnery. Získat peníze pro chod klubu není snadné, ale právě finanční zajištění klubu do značné míry ovlivňuje i výsledky," vysvětlil Jan Šůs. "Jsem přesvědčený o tom, že naše společnost bude podporovat HC Lasselsberger Plzeň určitě déle než jeden rok. Věřím, že spolupráce bude dlouhodobá," doplnil zástupce společnosti bet-at-home.com Martin Basl.

„Společnost bet-at-home.com byla založena roku 1999 v rakouském Welsu a do letošního roku se rozšířila téměř po celém evropském trhu. Sídlo naší společnosti je na Maltě. Na českém trhu působíme od ledna 2006. Společnost bet-at-home.com již od svého počátku vykazuje obrovské tempo růstu. V současné době je u bet-at-home.com zaregistrováno 360 tisíc zákazníků,“ popsal bet-at-home.com Martin Basl.

Společnost bet-at-home.com podporuje také například polský fotbalový klub Wisla Krakow či rakouský klub SV Ried. V České republice byla jejich prvním projektem spolupráce s internetovým serverem www.onlajny.cz, který provozuje společnost eSports.cz.