Okřídlený šíp plzeňské Škody se vrací na dresy hokejistů Plzně!

P l z e ň - Po dlouhých letech se na dresu hokejistů Plzně objeví znak plzeňské Škody, okřídlený šíp! A to zásluhou nové smlouvy plzeňského hokejového klubu s firmou Škoda Steel, členem ruské mezinárodní skupiny OMZ Group. "Pan prezident Král se seznámil s generálním ředitelem Škody panem Michalem Horáčkem, navázali kontakt, slovo dalo slovo. Dá se říci, že to bylo prosté," líčí spokojeně obchodní manažer Plzně Jan Šůs.

Vše se událo poměrně rychle, Škoda Steel se zařadila mezi hlavní partnery klubu. "Finančně bude v rozpočtu nová smlouva určitě znát, Škodovka bude hlavní partner," potvrzuje Šůs. Naposledy se emblém jednoho z nejslavnějších českých podniků objevoval na dresu plzeňských hokejistů před 12 lety. Po privatizaci podniku v roce 1993 došlo k jeho rozdělení na dvě části. V roce 2004 poté obě metalurgické společnosti zakoupila ruská společnost OMZ Group. A po dlouhých letech se opět obnoví i tradiční spolupráce plzeňského hokeje s plzeňským průmyslovým podnikem.

Smlouva HC Lasselsberger Plzeň se Škoda Steel zní zatím na jeden rok. "Pak ji vyhodnotíme a uvidí se," dívá se do budoucna Jan Šůs. Po bet-at-home.com získal plzeňský klub další atraktivní finanční podporu od atraktivního partnera. Klubový rozpočet by se měl oproti loňskému roku navýšit. "Rozpočet chceme navýšit, jako každý rok. Tahle smlouva nám k tomu měla pomoci." Škoda Steel získá, jak již bylo zmíněno, místo na dresu plzeňských hokejistů. "Logo bude na spodním okraji dresu, kde bude pruh kolem dokola," říká obchodní manažer Jan Šůs.