Tuukka Rask s pohárem

Tuukka Rask si převzal zlatou medaili

Dýšina - V rámci své soukromé návštěvy České republiky zavítal finský gólman Tuukka Rask na golfové greeny v Golf Parku Plzeň a v rámci této návštěvy mu byla zástupci klubu předána zlatá medaile, o kterou se v uplynulé sezóně také zasloužil.

Díky nové osmileté smlouvě se minulý týden stal finský gólman nejlépe placeným hokejovým brankářem světa a nyní si po dlouhé sezóně užívá zasloužené volno. Po krátkém pobytu doma ve Finsku, kde kromě odpočinku se věnoval golfu, se vydal s přáteli na krátkou návštěvu České republiky. Při své návštěvě ČR se Rask bude věnovat také golfu a právě před golfem v Dýšině mu zástupce klubu Jaromír Zavoral předal zlatou medaili.

„Jsme velmi rádi, že ti můžeme předat zlatou medaili a poděkovat za tvojí pomoc k našemu prvnímu titulu,“ uvedl Zavoral při svém proslovu.

Tuukka Rask si převzal kromě mistrovské medaile také dárky, které mu prostřednictvím klubu poslat primátor Plzně Martin Baxa včetně čestné plakety.

Po nezbytném focení s mistrovským pohárem, o němž prohlásil, že je docela těžký, absolvoval finský brankář setkání s novináři, posléze se s finskými přáteli vydal na oběd a na osmnáctijamkové hřiště.

Na rozhovor s Tuukkou Raskem se můžete těšit již brzy!