Setkání s fanoušky

Setkání fanoušků a vedení se neslo v přátelském duchu

Plzeň – Ve VIP prostorech Home Monitoring Arény proběhlo ve čtvrtek 11. února setkání fanoušků a vedení HC Škoda Plzeň. Na debatu s příznivci dorazil generální manažer Martin straka, jeho zástupce Miroslav Dušek a sportovní manažer Tomáš Vlasák.

Zhruba padesátka příchozích fanoušků se tázala na nejrůznější dotazy, které se točily například kolem současného hráčského kádru, výhledu na příští sezónu, ale například také na to, jak funguje spolupráce mezi Plzní a Klatovy. Některé dotazy se týkaly i konkrétních hráčů, generální manažer Martin Straka například osvětlil odchod Matěje Berana.

Další diskuse se týkala návštěvnosti domácích zápasů a vstupenek na domácí utkání. Nechyběla ani diskuse o prodeji vstupenek na vyřazovací boje. Jednou z věcí, která se v této souvislosti řešila, byla cena vstupenek na utkání, včetně porovnání s jinými extraligovými týmy. Na pořad dne se dostala také fanzóna a akce pro příznivce plzeňského hokeje. Fanoušci se také ptali na to, zda se v Plzni v dohledné době představí reprezentační výběr, což není vůbec vyloučené.